Megbántad, hogy nem vállaltál gyereket?
Ha fiatalabb korodban úgy döntöttél, hogy ne legyen gyereked, mert nem igazán vágytál rá, megbántad? Ma már máshogy döntenél? Miért?
A kérdés nyilván nem arra vonatkozik, ha valakinek nem is lehetett gyereke, hanem a saját döntésre.
Sokáig nem akartam, nem éreztem magam késznek rá és mindig megmagyaráztam, hogy nem alkalmas rá a körülmény.
Mostanra meg nem akar összejönni és megyek ki a korból. :-(
Most jöttem rá, hogy pedig az Isten megadta rá a lehetőséget korábban, és én nem éltem vele. Azóta sem lett alkalmasabb a helyzet, de most hiába mondom, hogy bármilyen körülményt már hozzá tudnék igazítani, most meg már nem akar jönni.
hogy miért? Volt egy pici lakásunk, nem volt sok költség, volt pénzünk is. Nem is értem az a helyzet miért nem felelt meg nekem a gyerekvállalásra. Talán azt hiszem azért, mert akkor sikerült elköltöznünk először teljesen külön, és belekényelmesedtünk a gondtalan életbe, élveztük, hogy csak ketten vagyunk. Most házunk van, ami saját, de egy pénznyelő, és pár évig még öreget is gondoztunk. Nyilván nekem az a helyzet végképp nem felelt meg egy gyerekvállaláshoz. Most már újra ketten vagyunk, és hely is lenne bőven, de most meg nem jön.
Továbbá az is visszatartott korábban, hogy a férjemen nem igazán éreztem ,hogy akarná. Most már nagyon akarná... Ez frusztrál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!