Voltál már hűtlen? Miért? Megbántad?
Figyelt kérdés
2014. dec. 19. 18:43
1/15 anonim válasza:
Nem voltam. Lehetőségem lett volna rá, de nem ér annyit egy férfi sem, hogy hazugságban éljek miatt egy jó kapcsolatban.
2/15 anonim válasza:
Nem voltam!Lett volna rá lehetőségem,de annyit nem ér egy nő sem.Inkább kivertem és a nőre gondoltam,már attól bűntudatom volt utánna.
3/15 anonim válasza:
Voltam regebben sokszor. Nem, nem bantam meg. Volt ra okom, mert mindegyik megerte a penzet, de ezt nem reszletezem. Johet a lepontozas.
4/15 anonim válasza:
És ime a sok álszent :))) a sok "de megtörténhetett volna" sztori :))))
5/15 anonim válasza:
Életemben egyszer. Ő lett a férjem :D Szóval összességében nem bántam meg (sőt), viszont a mai fejemmel máshogy csinálnám. Előbb kilépnék a rossz kapcsolatomból (akkoriban a kedves exem annyira lerombolta az önbizalmamat, hogy tényleg elhittem, nála jobbról nem is álmodhatok), és csak utána gabalyodnék össze a férjemmel... Kellett ez a lökés, hogy szakítani tudjak, de nem vagyok rá büszke, soha többet nem csinálnám, hatalmas lelkiismeret furdalásom volt tőle, amit végül is megérdemeltem, hiszen nem volt egy szép tett tőlem...
6/15 anonim válasza:
63-as, most az fáj neked, hogy veled ellentétben nem vagyunk gyökerek?
7/15 anonim válasza:
4-es, gondolod, csak olyan sztorik vannak, hogy "megtörténhetett, úgyhogy hagytam megtörténni"? Lehet ezek kevésbé érdekesek, mint a félrelépős történetek. Mint ahogyan a hűséges emberek is unalmasak, és senki nem tartja számon, hogy hányan vannak.. Aki nem akar félrelépni, az felismeri a helyzetet is, ami odavezethet, és elkerüli. Akinél nem kőbe vésett a hűség, az szokott dilemmázni, hogy "megcsaljam vagy ne?", miközben fejben már rég zöld utat adott a harmadiknak. Ez rossz kapcsolatban vagy félrelépésre hajlamos félnél fordulhat csak elő.
9/15 anonim válasza:
19:55
Én is jelentettelek. Tölts ki egy IQ tesztet,aztán gyere vissza kötekedni. Mégis hogy jössz te ahhoz, hogy barkiről így beszélj?! Ki vagy te?
A kérdésre válaszolva: nem voltam sosem hűtlen, viszont engem megcsaltak. Megbánta. Ez biztos, de valószínűleg csak mert elveszített. Hogy miért tette? 1. Nem gondolta, hogy kiderül, 2. Nem gondolta, hogy nincs bocsánat.
10/15 anonim válasza:
Én voltam. Bánom: mert férjhez megyek a páromhoz és rettentő rossz, hogy nem mondhatom el, hogy mindíg hűséges voltam. Nem bánom: mert kellett az a pofon, hogy rájöjjek arra, hogy mit jelent nekem a leendő Ferjem. Aztán a lelki ismeretemmel majd elszámolok. De az is fix, hogy a földre az a férfi még nem született meg akiért elhagynám vagy meg kockáztatnám a kapcsolatomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!