Aki csak egy gyermeket szült, megbántad, hogy nem lett több?
Nekem konkrétan egy olyan ismerősöm van, aki csak egy gyereket vállalt és kategorikusan nem akart többet, mert a terhessége baromira nehéz volt és a gyerek kb 4 éves koráig nem aludta át az éjszakákat, meg úgy eleve baromira nehezen élték át ezt az időszakot. Igazából megértem, ő miért állt meg egy gyereknél..
szerintem ha te attól félsz, hogy kicsúszol az időből, akkor nagyon is akarsz második gyereket. Hány éves vagy amúgy? lehet, még várnod kellene 1-2 évet, hogy elmúljon a bizonytalanság, és akkor jöhet következő! :)
Köszönöm a válaszod, igen, jól gondolod, valahol szeretnék, egyébként nemsokára 35 éves leszek, szóval van még egy kis időm, de már nem olyan sok sajnos.
Az én terhességem sem volt egyszerű, volt ott minden, Down-kór gyanú, haláleset, császáros koraszülés, nehezen induló szoptatás, enyhe szülés utáni depresszió. Szerencsére azért gyorsan túltettem magam a dolgokon és minden rendben volt/van azóta. Férjem jelen állás szerint nem akar több gyereket, ő most lesz 40. Fő érve, hogy nem akar öreg apuka lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!