Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megbántad, hogy gyereket...

Megbántad, hogy gyereket vállaltál?

Figyelt kérdés
2018. febr. 24. 18:57
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
67%

#7-es: Sajnálom, hogy így érzed, talán lehet segíteni a viselkedészavaron, szakemberrel, próbálnám bevonni a volt páromat is. Ha már megvan a gyerek, akkor szerintem érdemes az ő érdekeit szem előtt tartani.

Többieknek, köszi a lepontozást, hogy én vagyok olyan "szemét", hogy örülök a gyerekemnek és nem bántam meg, hogy szültem. Tovább megyek: szülnék még az életben, ha lehet. Igen, nem könnyű. Igen, vannak napok, amikor szívem szerint én is hisztiznék. De elmúlik, mint a tavalyi hó és a szeretet, amit tőle kapok, megmarad, amíg csak élünk.

2018. febr. 24. 21:29
 22/37 anonim ***** válasza:
87%
Nem bántam meg egyáltalán, én határozottan úgy érzem, hogy most jobb. Boldogok voltunk ketten is, de boldogabbak vagyunk hárman. Ennek örömére a tervek szerint egy éven belül 4-en leszünk :) viszont én a korkülönbséget tudatosan nem akartam nagyon kicsire, tudom magamról, hogy ilyen egyik kicsi, másik pici szituban bediliznék, hogy soha nincs egy nyugodt percem. Kb. 3,5 év lesz a gyerekek közt, ha minden a terv szerint alakul. Mivel a lányom már ovis lesz, így azért könnyebb lesz.
2018. febr. 24. 21:40
 23/37 anonim ***** válasza:
60%
Egyébként, szerintem ha egy párkapcsolat a gyerek miatt megy tönkre, akkor az a kapcsolat a szememben nem ér semmit. Pont hogy a nehézségek közepette kellene a legjobban összetartani, szerintem. Azokat a nőket se értem, akik azt vallják, hogy "hibáztam, mert csak a babával foglalkoztam". Szerintem ez az elején teljesen természetes. Ettől még ugyanolyan fontos a párom, de nem tudom lesni minden kívánságát, pl. adott esetben a kedvencét főzni. Nem azt mondom, hogy soha, de a legtöbbször nem és ő ezt megérti, mert ugyanúgy imádja a fiunkat. A baráti kapcsolataimat is ápolom, de a fókusz most már máshol van, senki nem sértődött még meg, ha pl. nem tudtam felvenni a telefont, mert mondjuk altattam a kisfiamat. Ez van.
2018. febr. 24. 22:07
 24/37 anonim ***** válasza:
98%
Hát őszinte leszek. Én nem vágytam rá soha. A férjem meg igen, miatta belementem, azt hittem h majd javít a kapcsolatunkon, jobban megbecsül utána és jobban szeret majd ha szülök neki. Kis naív voltam pedig 28 évesen törtènt. A gyermekemet nem bántam meg, egyszerűen nem lehet megbánni imádom új értelmet nyert az életem, bár tény h fenekestül felfordult az életem. Amit megbántam az az h azért vállaltam gyereket mert a férjem akarta igazán nem pedig én. Soha de soha többet nem tud befolyásolni ilyen dologban, már másban sem. Az elején nem írtam de válaszút elé állított, v szülök v válunk, hát akkor kellett volna azt mondani akkor minden jót...hülye helyzet mert a fiamat már sose adnám, valahogy mégis így érzek.
2018. febr. 24. 22:44
 25/37 anonim ***** válasza:
97%

Megpróbáltunk már mindent, rengeteg pénzt ráköltöttünk. Korán felismertük hogy baj van, és amit lehetett megtettük. De ahogy egyre idősebb egyre rosszabb a helyzet.

2018. febr. 24. 22:56
 26/37 anonim ***** válasza:
76%
Nagyrészt igen
2018. febr. 25. 00:05
 27/37 anonim ***** válasza:
45%

Ha anyám úgy érezne, jobb lenne, ha nem lennék, azt hiszem én is viselkedészavaros lennék...

Én nem bántam meg... kőkemény meló a gyerek nevelés, gondozás anyaként, de csodálatos, nemes feladat. A mosolya pedig mindent megér.

2018. febr. 25. 07:16
 28/37 anonim ***** válasza:
42%
Ki azbaki kepes a masikat azert lepontozni mert nem banta meg Öszintén hogy gyereket vallalt??????ne maaar ez annyira gonosz...
2018. febr. 25. 07:29
 29/37 anonim ***** válasza:
85%

Nem.

Aki "megbànta",az nem készült fel eléggé arra,hogy ez bizony nem egy 100% öröm és boldogság,mert ugye vannak nehéz időszakok.

Megoldás lehet,ha nem a gyereket akarjuk megváltoztatni,hanem a sajàt hozzààllásunkat,mondjuk ezt sokan csípőből elutasítjàk sajnos.

2018. febr. 25. 07:37
 30/37 anonim ***** válasza:
57%

29.nagyon jól megfogalmaztad!

És a szülő döntéseiért nem a gyerek a hibás! Nem is kéne büntetni!

Azért ezt leírva látni, hogy a gyereknek is jobb lenne, ha nem lenne, minden csak nem normális!(ismeretlenül is sajnálom szegény gyereket, az ilyen szülő miatt)

Hoztál egy szr döntést! Akkor most már kutya kötelességed ebből a helyzetből kihozni a legjobbat, ugyanis ez a te döntésed volt!

2018. febr. 25. 08:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!