Megbántad, hogy gyereket vállaltál?
Figyelt kérdés
2018. febr. 24. 18:57
11/37 anonim válasza:
9.
A 7. nem azt írta, hogy nem szereti a gyerekét, hanem, hogy nem vállalna, ha elölről kezdhetné, mert nem szerencsésen alakult neki sajnos.
12/37 anonim válasza:
Nehéz kérdés. Abból szempontból igen, hogy nem szeretem ezt a szakaszát az életemnek. De ha arra gondolok, hogy melyikről mondanék le így utólag, akkor egyikükről sem. Ha tehetném akkor nagyobb különbséggel vállaltam volna őket, talán... erre nincs jó válasz. Hulla vagyok, és egyszerre imádom őket és akarok egyedül lenni kicsit.
14/37 anonim válasza:
Nem. Jol atgondoltan, 10 ev ismeretseg utan szultem az elso gyereket. Aztan meg kettot. Dolgozni es kikapcsolodni mellettuk is lehet.
15/37 anonim válasza:
Egyáltalán nem, pedig nehéz terhességem volt, a szülést is csoda, hogy túléltem és a kisfiam sem egyszerű eset, de Ő a legcsodálatosabb dolog ami az életemben történt. Mikor hozzám bújva alszik el vagy megpuszil számomra az az igazi boldogság! És látni, hogy napról napra okosabb és értelmesebb, minden nap tartogat valami újdonságot amivel megmosolyogtat. Nem adnám semmiért!
17/37 anonim válasza:
Soha egy percig sem minden nehézség ellenére. Szervi fejlődési rendellenessége van ami időről időre megoldandó feladatot gördít élénk de imádom és csak ez számít. A többit megoldjuk:)
18/37 anonim válasza:
Az igen, a gyerek semmirol nem tehet.
19/37 anonim válasza:
Jó nem konkrétan ő csak az hogy megszületett meg hogy olyan amilyen, amiről ő persze nem tehet. Ezért mondom hogy ha újrakezdhetném biztos nem vállalnék gyereket. Ha ő nem lenne neki is jobb lenne.
20/37 anonim válasza:
Dehogy, a legcsodálatosabb ember az életemben. Imádok itthon lenni vele, imádom az életterünket. Amúgy fáradt vagyok, majdnem minden nap, ráadásul dackorszakba lépett, jön a foga, szóval nem egyszerű, de ugyanígy csinálnám, ha választhatnék, vele és a párommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!