Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Illik mindenkit visszahívni...

Illik mindenkit visszahívni szülinapi zsúrra, akik meghívták egyik vagy másik gyermekemet?

Figyelt kérdés

Nagy gondban vagyok. Két gyermekem van. Az egyik tavaly novemberben volt 4éves. A másik március végén lesz 7.

A nagynak szeretnék tartani egy szülinapi bulit itthon nálam.

Ti mit tennétek az alábbi két esetben?

1. Tavaly októberben meghívták mindkét gyerekemet egy kisebbik ovistárs szülinapi bulijára, aki akkor töltötte a 4. évét. Ő a kisebbik gyermekemmel van jóban, játszanak, a naggyal nem szokott. A bulin csak kicsik voltak, a nagyobb gyermekem egyedül volt, de azért el tudott lenni.

Őt nem hívnám meg. (ti? lenne sértődés szerintetek?)

2. Bonyolultabb. Szintén tavaly novemberben volt az 5. szülinapja és a McDonalds-ban tartották, ahová szintén meg volt hívva mindkét gyermekem. Ő is a kisebbik gyermekem barátja, vele játszik legtöbbször, de már itt elő fordul, hogy néha a naggyal is. Ő jóban van azzal a gyerekkel, akit viszont meghívtam a buliba, mert annak a testvére is nagy,(elballagott) ő is jön, jó barátja nagyobbik gyermekemnek, a kisebbik meg a kisebbikemnek.

Őt se hívnám meg. (ti? lenne sértődés?)

Így is 7-t tudtam meghívni. férjem szerint ez se kevés.

Tudnátok tanácsot adni? Köszönöm!

2018. febr. 13. 09:28
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
81%
2 gyerekről beszélünk.. ahogy írtàk előttem teljesen igaz. 2 szelet torta szerintem nem eget verő dolog és még sértődés sem lesz.
2018. febr. 13. 11:53
 22/53 anonim ***** válasza:
66%

Egyébként meg ha a két említett kisgyereknek nincs semmilyen kapcsolódási pontja a te 7 éveseddel, vszleg sem ők, sem a szülők nem akarnak majd elmenni, de te legalább meghívtad őket, náluk a lehetőség, hogy eldöntsék. Ha pedig mégis elmennének szívesen, a kisebb gyerkőcöddel játszanának egy jót, az sem utolsó, nem?

Talán az lehet egy érv (de még így is szerintem illő őket is meghívni), hogy ha játszóházban tartjátok, nem mindegy két plusz gyerkőc játékidejét kifizetned, az ugye elég borsos lehet. De én azt gondolom, ezt be kell vállalni, ők is kifizették a te mindkét gyermeked játékidejét, amikor ők hívtak meg.

2018. febr. 13. 12:34
 23/53 anonim ***** válasza:
25%

Inkább az itt a helyzet, hogy azt a két gyereket nem akarod meghívni!

Szerintem tök mindegy hogy ki miért hívta meg a te gyerekeidet, a lényeg, hogy boldogok voltak, hogy mehetnek egy buliba, nem?!

Ja nem, mert amikor vissza illene hívni, akkor probléma van. Ha akarnád, meghívnád. Ennyi.

2018. febr. 13. 13:57
 24/53 anonim ***** válasza:
49%
Igen illik, es azon kellene lenni a hangsulynak, hogy milyen peldat mutatsz a gyerekeidnek. Mert ha nem hivod meg epp azt, hogy ket szelet tortan smucigoskodsz.
2018. febr. 13. 14:18
 25/53 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy ide haza 9 gyerek nem lesz-e nekem sok, úgy hogy a szülők is itt maradnak. Úgy tudom, hogy a 9 gyermek közül 2 szülő szokta otthagyni a buliban a gyerekét, de a többi marad. És 70nm a lakásunk. Félek, hogy zsúfoltság lesz. ajh .
2018. febr. 13. 14:20
 26/53 anonim ***** válasza:
81%
Ilyen esetben másabb. De ha kitalálsz játékokat, eltelik az idő és nem szélednek annyira szét.
2018. febr. 13. 14:22
 27/53 A kérdező kommentje:

dehogy smucigskodom. Inkább kettéosztanám, hogy a fele csapat jöjjön ekkor, és a másik fele akkor. De ugye két ovis szülinapot tartani meg hát...

na meg, hát, ugye minek hívjak olyan gyermeket, aki a kisebbikemnek barátja, nagyobbnak nem.

28/53 A kérdező kommentje:
szóval az meg úgy is meglenne hívva a kicsinek a szülinapjára.
 29/53 anonim ***** válasza:
8%
Azt a pár órát nem kibirod? Te akarsz bulit, ami meg ezzel jár kibirod... sok jó ember kis helyen is elfér. vagy akkor ne tarts semmit inkább !
2018. febr. 13. 14:23
 30/53 A kérdező kommentje:
majd elférünk valahogyan. játékot tervezek, ez nem is kérdés, :)
2018. febr. 13. 14:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!