Mi ez a sok kérdés mostanában a nem szerető, nem segítő férjekről/apákról?
Annak a sok anyámasszony katonájának (legalábbis nagy részüknek, amennyire látom) van egy munkahelye, ahol annyit nem fizetnek, hogy a család minden tagja egészségesen tudjon étkezni, az erőlködés meg alapelvárás, nagyon tartalékok nincsenek, tehát a munkahelyváltás, főleg ha egészen nem ritka módon éves átfutású, nem járható megoldás. Nem nyavalyog lépten-nyomon, hogy hol fáj épp jobban, vagy hogy mennyire hulla. Csak lerakja magát, dob egy sört, és lehet, hogy már be is aludt. Lusta féreg, igaz?
Válaszom: azért írják ki kérdésbe, mert valamiért el se tudják képzelni, milyen lehet a másik oldalnak. Hiába mondta már el nekik több férfi többször is, nekik csak a saját meseviláguk marad a fejükben. Érdekes, hogy azok a hölgyek, akik olykor felássák a kertet, hordják-darabolják a tüzelőt, esetleg összedobnak egy teraszt maguknak vasbetonszerkezetből, azok nem nagyon vonogatják felelősségre a szemmel láthatóan hulla férjüket.
2, "akik olykor felássák a kertet, hordják-darabolják a tüzelőt, esetleg összedobnak egy teraszt maguknak vasbetonszerkezetből..."
Ezek közül a férjem se csinált még az életben semmit. Akkor most van jogom ba.. ni, vagy sem? :) Nem kell, mert tudja a dolgát enélkül is. Nem. mindenki lakik kertesben.
Nem mindenki párja fárad el a munkában majd ezért pihen otthon! Az enyém pl sokszor mondja, hogy már megint elaludt munkában, nagyobb mobilnet kellett neki annyit telefonozik bent, meccseket néz stb... Itthon játszik kicsit a gyerekekkel, hetente 1x kiviszi a szemetet - miután vagy 40x szólok neki és kb 3 hetente 1x felporszívózza a szobát (ha én csinálom ezeket abból botrány van, attól retteg, hogy kidobok/felszívok valamit amit nem kellene, így pl akkor tudok csak porszívózni ha nincs itthon - titokban)
Tegnap de.ö volt, hazajött, 3-9ig aludt, majd reggel 8ig gépezett, még mindig alszik, ma szabadnapos. Persze ebből este megint nem lesz időben alvás, holnap majd felkel a busz indulás előtt 10-20 perccel, mikor hazaér munkából leül a gép elé majd hajnalig.... Persze ha ezeket felhozom neki mindig előjön azzal a havi pár alkalommal amikor nem ez van, vagy hogy éppen nekik kell a kikapcsolódás... Nekem nem kéne? Most is azért tudok itt lenni mert eszek, ilykor 'kapcsolódok ki' Ő is abban a hitben van, hogy én azért kapom a pénzt, mert itthon vagyok és így tudom csinálni a dolgokat, de nem fogja fel, hogy nem azért kapom a pénzt, hogy egyedül tartsam rendben a házat-- Persze ha én is dolgozni fogok akkor segíteni fog... peeersze! Próbsltam sztrájkolni, hátha magától odaáll elmosogatni, de marhára nem érdekli hogy van-e tiszta tányér vagy nincs, eszik abból, miből előzőleg...
nem tudom, nem nagyon foglalkozom masok munkamegosztasaval, csak a sajatombol tudok kiindulni . az en ferjem 100%os allasban dolgozik, en csak 30%ban ( sajnos), igy teljesen evidens, hogy minden hazimunkat en vegzek el itthon ( tarsashazban lakunk, nincs kerti munka). A kis bevasarlast en intezem gyalog, mert itt a bolt par szaz meterre, de a nagybevasarlast havonta 1-2 alkalommal kozosen csinaljuk, mert ahhoz messzebbre kell menni autoval.
nalunk evidens, hogy elpakol maga utan, ha evett, hogy nem hagyja szanaszet a szennyes holmit, hogy ha valamit szetpakol, akkor azt vissza is rakja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!