Anyukák, nálatok nem stressz az egész karácsony?
Utolsó ez marhaság. A való életben is lehet valakinek boldog élete. Nem lehet mindig azzal nyugtatnia magát az embernek hogy "áh tuti másoknak is rossz, csak kamuznak hogy nem". Nálunk szép a karácsony, és a barátaim családjainál is az. Pedig pl. én is meghűléssel takarítottam-piacoztam-sütöttem az elmúlt napokban.
Minden évben megtervezem október végén, mik vannak hátra az ünnepekig, menü, dekor, ajándék, és november közepén elkezdem megvalósítani. Ésszerűen nem a halászlével kezdem, de az ajándékok már december közepén becsomagolva álltak, sütik nagyrésze kész volt, stb.
Ha ennyire flottul megy minden, nem kapkod az ember, azaz nem lesz ingerült, tehát vita sem lesz a karácsony okán. (max amin amúgyis lenne, de ott akkor nem a karácsonyt kell okolni...)
Javaslom mindenkinek, hogy ahogy a boltokba felkerülnek az első girlandok, bizony vegye jelzésnek, hogy el lehet kezdeni a készülést! Akkor tán nem fog fejvesztett harapós csirkeként rohangálni egy családanya sem december végén. És kifáradni sem, hisz ami nem frissen készül azt elég apránként letudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!