Anyukák, nálatok nem stressz az egész karácsony?
Baromi egyszerű: Karácsony minden évben ugyanazon a napon van. Azaz tudod, mikor lesz, ergo el tudsz kezdeni idejében készülni. Igen, ebben igaza van a keteskedelemnek hogy már novemberben sulykolja belénk hogy igenis kezdjük el! Én elkezdem minden évben. Konkréran minden kész! Még a fa is áll, mindjárt kezdjük díszíteni a nagyobbik gyerkőccel.
Mindenki karácsonya olyan, amilyenné teszi.
23-án miért kéne állni a fának? Nálunk se áll, este ha a 2,5 éves lányom lefeküdt, feldíszítjük a férjemmel, és reggel jön a jézuska. Most alszik a gyerek, ha megettem az ebédemet, becsomagolom az ajándékokat, délután kitakarítok azt csókolom. Holnap reggel odateszem a kaját, mint bármikor máskor, az év többi napján, ebédre készen lesz. Mézeskalácsot sütöttünk a lányommal már 2 hete, mást nem sütök, anyám meg anyósom úgyis felpakol egy tonna sütivel, ha akarjuk, ha nem :D
Ennyi, én se értem, hogy miért akkora gond ez. Mondjuk azt tudom, milyen a szülőkkel karácsonyozni, én se emlékszem egy olyanra se, amikor nem az lett volna, hogy anyám idegbeteg, ordít mindenkivel, és a végére már mindenki utál mindenkit, meg az egész karácsonyt. Pont ezért nem vagyok hajlandó cirkuszt csinálni belőle, elég volt, míg velük éltem.
3 gyerek.fa meg dobozban,majd este vagy holnap delelott diszitjuk.ajandekok egy resze mar csomagolva(5 gyereknek 4 felnottnek..pffuu..van boven)
En nem fozok,hozzam senki jojjon enni.magunknak persze,de az mar kesz.nem fogom a 24.et konyhaban robotolassal tolteni.
Tegnap delutan baratnommel megsutottuk a szokasos mezeskalikat.abbol van egy rahedli.ma elvileg hokiflit es sajtost sutottem volna,de 39fokos lazzal fekszem jelenleg.
Ma meg nagyszuleimhez is kellene mennunk segiteni,es az ajandekokat kivinni amiket a nevukben vettunk.
Kozben parommal all a bal koztunk.
Megsem stresszelek.minek?attol jobb lesz?ugyan mar.felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!