TB támogatott herebiopsziánál nekem kell gondoskodni a fagyasztásról?
Figyelt kérdés
A páromnak herebiopsziája lesz és az lenne a kérdésem hogy a műtét után a kórház intézi a fagyasztást vagy nekem kell róla gondoskodni?2017. okt. 15. 22:25
1/10 anonim válasza:
Neked kell, a fagyasztást végző céggel egyeztetni, szerződni és a fuvart lebeszélni. Utána ők elemzi és ha használható fagyadztják, te meg kifizeted a díjakat és végleges szerződést írtok.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Elég furcsa volt hogy senki nem mondott semmit. Nem szeretném ha amiatt ütköznénk falakba,hogy nem gondoskodtam valakiről. Mégegyszer köszönöm
2017. okt. 16. 21:37
4/10 A kérdező kommentje:
A Semmelweisen Dr. Kopa Zsolt.
2017. okt. 18. 15:32
5/10 anonim válasza:
Ott tuti neked kell intezni. Páromnak is ő csinálta és ott.
6/10 A kérdező kommentje:
Ti melyik meddőségi központba jártok? Mi a Semmelweis 1. számú nőgyógyászatra. Ti is fagyasztattatok a bioptátumból. Ha igen akkor hol?
2017. okt. 19. 06:33
7/10 anonim válasza:
Mi a Róbert Károlyba, meg Pécsre jártunk. Természetesen lefagyasztattuk. Mi mást lehetne? A friss anyagos hatalmas rizikó, egyszer megpróbáltuk, megbántuk.
4 biopsziája volt.
8/10 anonim válasza:
Ja és mi már nem járunk, mert kiörgedtem sajnos.
A Krioban fagyasztattunk, de ott már nem lehet.
9/10 Adrika34 válasza:
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni herebiopsziával kapcsolatban.
Budapesten Dr Kopa Zsolt tanárúron kívül ki csinál még ilyen műtétet?
Köszönöm
10/10 anonim válasza:
Dr. Kovács Róbert és Dr. Szabó Ferenc
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!