Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Baj, hogyha egy nő nem akar...

Baj, hogyha egy nő nem akar gyereket? Én vagyok a buta liba vagy a volt párom a furcsa?

Figyelt kérdés

A legutóbbi exem, akivel nagyjából 3 hete lett vége, mindig nagyon szerette a gyerekeket.Van egy 8 évvel idősebb nővére, neki már vannak gyerekei.

Gyakran elhozta őket hozzánk, aminek én kifejezetten nem örültem, a rá való tekintettel nem kezdtem el minden egyes alkalommal vitatkozni emiatt.

A gyerekek mindig szimpatikus volt, az ilyen férfiakra mondják, hogy "született apa".

Nagyon rossz véleménye volt az olyan nőkről, akik nem akartak gyereket, nem is tartotta őket igazi nőnek, gyakran a "rongybaba" kifejezést használta.

Én viszont nem akarok gyereket, jó állásom van, szépen alakulgat a karrierem, szeretném bejárni a világot.Egy gőgicsélő kis csomaggal vagy egy utánfutóval, ez nem menne, egy gyerek rengeteg korlátozással jár és sok mindenről kellene lemondani, amibe én nem megyek bele.Másrészt a szülés baromira fáj, örökké tönkreteszi az alakodat.

Egyszerűen nem akarok gyereket, kész.

Ő házasodni akart meg gyerekeket, az előbbibe talán belementem volna az utóbbiba nem.

Emiatt döntöttünk úgy,hogy különválunk.Viszont a különváláskor elég kemény dolgokat vágott a fejemhez,hogy vénkisasszonyként fogok meghalni, meg nem is vagyok igazi nő....stb

Emiatt kezdtem el elgondolkodni,hogy vajon normális vagyok-e?

A személyisége teljes rendben volt, jóképű volt, tanult, nem volt káros szenvedélye.Pont olyan fajta ember volt, akivel együtt tudna az ember élni egy életen át.

2017. szept. 30. 16:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
55%

Így is túl sokan vagyunk...

Akiben meg nincs annyi emberi jelleg, hogy a "természetes" ösztönei felett átvegye az intellektus az irányítást, az kárnak kérkedik a szaporodás tulajdonságával... az még egy csótánynak is megy.

2019. okt. 7. 21:27
 22/22 anonim ***** válasza:
krédező:nem akarsz gyereket nem baj. párod akar gyereket, akkor csinájlno másnak gyereket vagy te keress olyan pasit aki nem akar gyermeket.vagy a pasid elfogadja ésbeletörödik a dologba
2022. jún. 8. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!