Baj, hogyha egy nő nem akar gyereket? Én vagyok a buta liba vagy a volt párom a furcsa?
A legutóbbi exem, akivel nagyjából 3 hete lett vége, mindig nagyon szerette a gyerekeket.Van egy 8 évvel idősebb nővére, neki már vannak gyerekei.
Gyakran elhozta őket hozzánk, aminek én kifejezetten nem örültem, a rá való tekintettel nem kezdtem el minden egyes alkalommal vitatkozni emiatt.
A gyerekek mindig szimpatikus volt, az ilyen férfiakra mondják, hogy "született apa".
Nagyon rossz véleménye volt az olyan nőkről, akik nem akartak gyereket, nem is tartotta őket igazi nőnek, gyakran a "rongybaba" kifejezést használta.
Én viszont nem akarok gyereket, jó állásom van, szépen alakulgat a karrierem, szeretném bejárni a világot.Egy gőgicsélő kis csomaggal vagy egy utánfutóval, ez nem menne, egy gyerek rengeteg korlátozással jár és sok mindenről kellene lemondani, amibe én nem megyek bele.Másrészt a szülés baromira fáj, örökké tönkreteszi az alakodat.
Egyszerűen nem akarok gyereket, kész.
Ő házasodni akart meg gyerekeket, az előbbibe talán belementem volna az utóbbiba nem.
Emiatt döntöttünk úgy,hogy különválunk.Viszont a különváláskor elég kemény dolgokat vágott a fejemhez,hogy vénkisasszonyként fogok meghalni, meg nem is vagyok igazi nő....stb
Emiatt kezdtem el elgondolkodni,hogy vajon normális vagyok-e?
A személyisége teljes rendben volt, jóképű volt, tanult, nem volt káros szenvedélye.Pont olyan fajta ember volt, akivel együtt tudna az ember élni egy életen át.
Így is túl sokan vagyunk...
Akiben meg nincs annyi emberi jelleg, hogy a "természetes" ösztönei felett átvegye az intellektus az irányítást, az kárnak kérkedik a szaporodás tulajdonságával... az még egy csótánynak is megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!