Vajon ez korai vetélés lehet vagy endometriózis akár? Nagyon félelmetes, h ilyen furcsa a mensim. Többi lent. PLS írjatok!
Nem gondolnám, hogy kétszeri görcsösebb menzesz miatt endometriosisra kellene gondolni. Ha negatív a teszt, vetélés sem valószínű. Lehet, hogy van egy cisztád pl.
Orvoshoz menj el, de szerintem ne fesd az ördögöt a falra.
Első vagyok. Én is PCOS vagyok, de egyszer az egyik oldalon elkezdett tompán fájni a hasam, egyre erősebben. Végül csak elmentem dokihoz, aki közölte, hogy van egy 4,5 cm-es cisztám, ami tuti endometriosisos csokiciszta, meg kell műteni. Hát gondolhatod, mit éreztem. Pont ez hiányzik a PCOS mellé.. Felhívtam a saját dokim, mondta, hogy szerinte simán lehet egy bevérzett sárgatest is, UH-n az is úgy néz ki, várjunk egy kicsit.
Egy hétre rá meg is jött, olyan görcseim voltak, hogy a falat kapartam. Arra nem emlékszem, milyen volt a vérzés. Már temettem magam, hogy tuti endo...visszamentem a dokihoz menzesz után, és nyoma sem volt a 4,5 centis cisztámnak.
Ez a sztori nyilván nem ugyanolyan, mint a tiéd, csak arra akartam rámutatni, hogy nem szabad előre ráparázni a dolgokra, mert simán lehet, hogy valami teljesen banális dolog.
Nyilván el kell menni dokihoz, ha nem szűnik, de nem szabad egyből rosszra gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!