Mért nem esek teherbe vetélés után? .
lassan 3 hónapja hogy elvetéltem és 2 hónapja probálkozzunk és még semmi :(( itt mindenki azt irja h utána egyből teherbe lehet esni mert kitisztitotak meg mit tudjam én.. hát én nem tartozom bele ebbe. :(( nem mérem se a hőmet és nem is figyelem hogy van a peteérésem..az előző baba is 11 hónap után jött össze sajnos elvetéltem 6 hetesen ..kezdjek el aggodni?.
viszont a ciklusom helyre állt 28 napra.. SOHA NEM VOLT 28 NAPOS CIKLUSOM !!!!!
Szia!
Én átérzem amit írsz,de ne keseredj el.Nekem az első baba 18 hónap után jött össze majd 8 hetesen elvetéltem.Ez volt 2012.novemberében és sajnos azóta sem jött össze úgyhogy szerintem légy még egy kicsit türelemmel.
3 hónap alatt még nem tökéletes a gyógyulás. Nekem a dokim missed ab után azt mondta, hogy 3 hónapig NE próbálkozzunk, mert még gyenge a méhfal és nem biztos a megtapadás.
Szerintem próbálj meg kicsit türelmesebb lenni és ne görcsölj rajta annyit, mert az is nagyon sokat ront az esélyeiden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!