Korai vetélés után mennyi időn belül sikerült újra teherbe esnetek?
Nálam is ez volt, utána 2 hónapo kihagytunk és elsőre sikerült. :)
Nekem nem volt művi befejezés, az orvos szerint tökéletesen kitisztult minden a spontán vetéléskor.
Egy-két teljes menstuációs ciklust mindenképpen várjatok meg, és amint pozitívat tesztelsz, irány a doki. Elképzelhető, hogy hormonális támogatás kell majd. Én is szedtem 12 hétig gyógyszert (Ultrogestan), és teljesen zökkenőmentes terhességem volt, kisfiam már 4 éves. :)
Mindent bele, szorítok Nektek!
Szerintem nem mindegy mekkora terhességről van szó. A tiéd még annyira picike volt, 5 hetes gondolom. Valaki észre sem vette volna. Ebben az esetben max. 1 ciklust várnék, de lehet egyet sem. Azt is szokták mondani annyit érdemes várni az újra próbálkozással amekkora volt a terhesség. Én 8 hetesen vetéltem el és 2 ciklust vártam (de össz. 3 hónapot, mert 1 hó volt mire megjött). Azonnal teherbe estem és kaptam
rögtön az Utrogestant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!