Vetélés illetve missed ab. után mikor sikerült a következő baba?
Figyelt kérdés
Van már egy 3 éves lányom, a missed ab. több mint egy éve történt.2013. máj. 19. 23:38
1/8 anonim válasza:
Műtét után 3 héttel. Maholnap születik :)
Remélem nektek is mielőbb sikerül.
2/8 anonim válasza:
Nekm is van egy 2.5 éves lányom.most másodszorra is missed ab. lett... :/ Első vetélés után 1-évre lettem terhes de most is ugyan úgy végződött. Nem is merek többnek nekifutni.Nagyon megvisel ez az egész. Bocs hogy ez negatív válasz,de ez van.Neked biztosan hamarosan sikerül és minden ok lesz! :)
3/8 anonim válasza:
Nekem januárban volt missed ab-om, március végén a doki jóváhagyásával próbálkozhattunk, össze is jött egyből de május elején ismét elvetéltem. Hál istennek nem kellett műtétileg beavatkozni. Ezért próbálkozhatunk újra de mind ez után nem tudom mennyire merjünk... Remélem több sikerrel jársz mint mi :-)
4/8 anonim válasza:
2011. július 31 vetélés - 2011. augusztus 1 missed ab
2011. novemberében megfogant a kicsi lányunk aki most 10 hónapos!:)
És most jelenleg 5 hetes terhes vagyok:)
5/8 anonim válasza:
2012. április vetélés- műtéti befejezéssel. Hat hét szexmentesség és a következő ciklusban, júniusban terhes maradtam. Fiam most 14 hónapos és jelenleg 15 hetes terhes vagyok.
6/8 anonim válasza:
Bocs, 2011 a dátum, utolsó vagyok.
7/8 anonim válasza:
2012. augusztus missed ab azóta nem sikerült még
8/8 anonim válasza:
2011.augusztus missed ab és még mindig nem sikerült de most ebben a ciklusban sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!