Nektek voltak vetélés utáni terhességi tünetek? 03. 01-én vetéltem el 22 hetesen ma megjött a tejem, pedig szedtem a bromocriptin-t 10 napig, ahogy az orvos utasított. Tegnap hánytam is, szédültem, ma ismét és megjött a tejem.
Megkérdezhetem milyen okokból van 22 hetesen vagy 24 hetesen vetélés?
Azt olvastam ilyenkor már nagyon ritka.
Nekem már van egy kislányom, amikor terhes voltam vele eszembe sem jutott, h elvetélhetek.
Most a betöltött 9. hét előtt missed ab lett...
Nekem beindult a szülés, és nem tudták leállítani, de a leletekből bár nem vagyok orvos azt vettem ki, hogy a placentával volt gond. (Részein elhalt, bevérzett, kissé deformált volt)
Az orvos azt mondta előfordul, sajnos.
1-es vagyok. Nekem is beindult fájásokkal, után annyit mondtak az orvosok, hogy gyenge a méhszájam, és nem tartott tovább. Nem volt semmi más probléma.
Igazság szerint rengeteg dolog okozhatja.
Fertőzés is például, vagy ha nem egészséges a magzat.
De tényleg nagyon ritka. Ugyanakkor pedig megelőzni nem nagyon lehet, de azért ha az alapvető dolgokat betartod, akkor azzal kizársz nagyon sok veszélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!