Barátnőm 8 vetélés után végre terhes maradt, a 8. hétben jár de a vallása szerint nem szabad húst ennie húsvét előtt 40 napig és ahogy közeleg az Ünnep egyre szigorúbb a böjt. Normális hogy most is betartja?
barátnőm vega, egész terhesség alatt nem evett húst, semmi baja nem lett a babájának!
Amúgy figyeljen akkor oda, egyen sok hüvelyest,babot, ezekben sok a tápanyag,fehérje.
Nagyon sajnálom egyébként...8 az rengeteg.Gondolom ezek után semmiért sem kockáztatná a picit.
Biztos minden rendben lesz velük!
Gorogorszagban elek, bar maradtam katolikus, de a kornyezetemben ortodox-ok elnek.
A bojtot pedig nem ajanljak betegeknek, kisgyerekeknek, szerintem a ti esetetekben (gondolok a rengeteg vetelesre)nem kellene bojtolnie.
Vega vagyok en is, egeszseges gyereket szultem.
Amugy meg ha annyira bojtolni akar, akkor csak a husrol mondjon le, halat, tojas, tejet egyen!
Nem.A vetélések alatt nem böjtölt.A böjt most kezdődik.
Nem is értem ha ennyit várt erre a babára(ha megmarad az előzmények ismeretében)és kockáztat most mindent csak azért hogy ő megmutassa a férjének és a családnak hogy mennyire jó ortodox.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!