Szerintetek is furcsa, ha egy nő azért nem akar gyereket, mert undoritónak találja, hogy valami növekszik, mozog a hasában?
Igen,volt egy ilyen kérdés amiben az egyik válaszoló azt írja hogy olyan undorító,meg hogy olyan mint az alien!
Nagyon buta és gyerekes felfogás,és az undorító aki így gondolja!
De ebből megint csak vita lesz mint mindig...
Én mikor terhes voltam, és még nem mozgott, gondoltam ilyesmire, szégyellem de ez van, ill. volt. Onnantól hogy megmozdult, egészen gyönyörűségesnek találtam, és 3 cm-rel a föld felett jártam...:-)
Így utólag, igen, furcsállom, ha vki ilyet gondol, de megértem, mert velem is megesett:-)
Mostmár nem is értem, hogy gondolhattam ilyesmit...de szerintem biztos nem vagyok egyedül...
Ez a kifejezés megbánthatja az anyákat, de higyjétek el ez nem ellenetek vagy a gyerek ellen szól!
Miért olyan nehéz elképzelni hogy az ami neked jó, nem biztos, hogy másnak is az? Én sem szeretnék gyereket, és megmondom őszintén- igaz a soksoksoksokadik helyen- de azért sem mert nem vonz a terhesség, szülés stb. Mert nem az hogy félek tőle hanem idegennek és hátborzongatónak érzem hogy valami ott legyen bennem és feldúljon belülről amikor kijön, átvegye az irányítást a saját testem felett. Sosem merem elmondani senkinek mert félek, hogy megbántok vele valakit, de most komolyan mégis miért bűn ez?
A kedves anyukák el tudják egyszer mondani, hogy miért vesznek valamit ilyen vérésen komolyan, hogy nem képesek elfogadni, ha egyszer sem az övékre sem a gyerekük életére nem lesz hatással? Most komolyan kinek árt valaki, ha nem pont olyan jónak fogja fel a terhességet mint mások? :) Egyikőtök életére sincs hatással, nem tesz kárt benne, akkor meg? Tiszteljünk már annyira embereket hogy ismeretlenül nem nézzük le őket. Mindenkinek vannak fura dolgai de attól még nem azonnal betegek, ha nem úgy gondolkodnak mint ti. Nem lenne sokkal nyugodtabb és egyszerűbb ha elfogadnátok hogy mindenki másmilyen? :)
És mivel nem vagyok állat és nem kell attól félnem, hogy kihal a fajom (sőt ellenkezője) miért ne veheném kezembe a döntés a szaporodással kapcsolatban?
én nem tartom bűnnek,ha valaki nem akar gyereket-és csak azért senki ne szüljön,mert ez az elvárás. sőt vannak olyan nők akik még 40 évesen is felelőtlenek egy gyerek felneveléséhez-és ilyenor tényleg jobb ha nem vágyik rá!
DE azt nem tudom elképzelni,hogy soha életébe (50-60 évesen sem ) bánja meg,hogy nem lett gyereke.
most le fogtok pontozni!
mi terveztük férjemmel a babát, tehát nem egy becsúszott nem kívánt terhesség volt!!!
mikor eleinte éreztem, hogy bugyborékol majd mozgolódik a pocakomban nekem nagyon furcsa volt! nem undorító csak ijesztő! nem tehetek erről az érzésről!
sokszor megtörtént velem az is, hogy éjszaka felébredtem, hogy "úristen terhes vagyok".
aztán mikor már határozottabban mozgott már nagyon jó érzés volt :)
nem a terhesség előtt kell kialakulnia az anyai ösztönnek, azért van a 9 hónap.
nem szabad elítélni senkit, mindenki más. nyilván el se tudja képzelni milyen érzés lehet ha van valaki a pocakodban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!