Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ismertek olyan nőt akinek nem...

Ismertek olyan nőt akinek nem ment az agyára a gyerekvállalás?

Figyelt kérdés
Nekem az ismerőseim között több olyan nő is van akik a gyerek előtt tök jó fejek voltak. Amióta megvan a gyerek csak az a téma, és még akkor is ha már nagyobbak. Totál kifordultak magukból. Semmi humorérzék, minden gondolatuk a gyerek körül forog. Én férfi vagyok és van egy kisfiam is, de ennek ellenére mondom, hogy ez szánalmas.
2017. szept. 3. 17:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
16%
Én pl ilyen vagyok. Szokták is mondani a besavanyodott anya ismerőseim, hogy azthitték majd megkomolyodok. Hát nem. Sok szerencsétlen azthiszi ő már csak anya és nem nő.
2017. szept. 3. 17:44
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Egy nő se veszíti el a humorérzékét attól, hogy anya lesz. Legfeljebb nem áldoz már energiát arra, hogy udvariasságból úgy tegyen, mintha a számára korábban is unalmas, sekélyes poénkodást élvezné.:-)
2017. szept. 3. 17:48
 3/11 anonim ***** válasza:
58%
Én értem, hogy miről beszélsz, van nekem is egy ilyen barátnőm. Egy nagyon jófej csaj volt, éjszakákat dumáltunk végig, bármiről el tudtunk beszélgetni. Majdnem egyszerre lett gyerekünk, az ő lánya 3 hónappal idősebb az enyémnél. Hát ő teljesen átfordult, egyszerűen soha semmi más nem érdekli, csak a gyerek. Azon belül is csak az övé, az enyém pl. már nem. Ha elmesélte, amit szeretett volna a lányáról, valami ürüggyel le is ráz, annyit se kérdez, hogy vagyok. Másról beszélgetni vele esélytelen. A környezetem szerint én normális maradtam, más téma is érdekel, a szingli barátnőmmel is ugyanúgy beszélek az őt érintő kérdésekről. Mióta kicsit nagyobb a lányom, csajos esték is vannak a két legjobb barátnőmmel olyan 2-3 havonta, a gyerkőc olyankor az apjával van. Amúgy egyiküknek sincs gyereke, egy szingli, egy kapcsolatban él, mégis ugyanolyan jól elvagyunk, mint régen. Nem tudom, ez min múlik, talán kevés egyéb inger éri azt, aki így begubózik. Ha nincs semmi más az életében, csak a gyerek, nehezen beszélhetne másról. Bár az említett barátnőmre ez nem igaz, ő megy mindenfelé, érik ingerek, őszintén nem tudom, mi történt vele.
2017. szept. 3. 17:59
 4/11 anonim ***** válasza:
84%
Biztos h vannak ilyen nők, amikről te írsz. De en nem talalkoztam eddig ilyennel, komolyan! Szval olyat mutass , aki ilyen !:-)
2017. szept. 3. 18:07
 5/11 anonim ***** válasza:
51%
Én rengeteg ilyet ismerek ( olyan 8is volt aki felháborodott, hogy időnként eljárok koncertre meg bulizni mikor gyerekem van) de jó pár ellenpéldát is.
2017. szept. 3. 18:18
 6/11 anonim ***** válasza:
56%
Én csak ilyet ismerek.
2017. szept. 3. 18:43
 7/11 anonim ***** válasza:
30%

En egyetlen embert tartok felelotlennek. Van egy csaj a faluban regen jo baratnok voltunk ma mar ritkan beszelunk. De mindig elujsagolja,h épp menyire rugott be hetvegen (6hetes a kisfia) es h cigizik..kozbe nem erti miert nem kell a fianak az anyatej es 2hetente megy vele a haziorvoshoz mert siralmasan sír es fáj a pici hasa...na ezeket utalom!!!!

De en pl minden honapba parommal tartok egy romantikus napot kettesben a lányok 2 hónap utan tapszeres lett ,igy mar 4 honaposan vigyazott ra anyu legalabb fel napt vagy egy ejszakát. Senki sem szólt meg. Meg azert sem ha kavezni megyek baratnokkel vagy szepsegszalonba havi 2x

2017. szept. 3. 18:48
 8/11 anonim ***** válasza:
41%

Magamból indulok ki.

Van és lenne bőven más témám is, de az ismerőseim főbb témái (gyerektelen ismerőseimnek is), hogy a gyerekről kérdeznek.

Persze örömmel beszélek róla mert imádom, de már nekem is uncsi. Szóval próbáljatok meg ti felhozni témákat és ne az anyukáktól várjátok, hogy a világ óriási dolgaival indítsa a beszélgetést.

2017. szept. 3. 19:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Én csak olyat ismerek. Én is ilyen vagyok. Tudom,hogy másnak nem érdekesek feltétlenül a gyerekeim,az udvariassági kérdésekre röviden felelek,és téma lezárva. Meg azt is tudom,hogy egy másik anyukával lehet a mennyit gyarapodott-mit eszik,iszik-mozog-jön a foga tengely mentén órákat beszélgetni,de egy pasit nem érdekel túlságosan ez a témakör.Te "rossz társaságba keveredtél ebből a szempontból.
2017. szept. 4. 09:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Állítólag én normális maradtam. Sose voltam társasági embet, a legjobb barátnőmnek viszont nincs még gyereke, és nagyon figyelek, hogy ne árasszam el infóval, semmiképp se legyen túl sokat téma a baba. Nálunk nem okoz ez gondot, de ismerek olyan anyukát, akivel valóban nem lehet másról szót váltani,csak a gyerekéről, velük én sem szoktam erőltetni a beszélgetést.
2017. szept. 5. 05:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!