Miért van olyan sok trampli anyuka?
Figyelt kérdés
Azért mert van valakinek gyereke, adhatna néha magára. Olyan sok ilyet látok és még én vagyok a hülye, hogy még műkörmöshöz is járok. Hát, hogy képzelem én ezt?2017. aug. 30. 13:24
41/46 anonim válasza:
Én azokra gondoltam, akik szülés után hajat sem mosnak már, eligénytelenednek, mert ők anyák lettek. Akiknek már nem számít, hogy néznek ki, utána meg nem értik ha a férjük félrekacsint.
Lehet meglep de én játszóra nem frissen mosott és fodrászolt hajjal megyek, mert úgyis koszos, homokos lesz. És bizony, van hogy előfordul hogy két napig nem mosom meg. De ezzel ellentétben, az irodába sosem jelenek meg rendezetlen hajjal, smink nélkül. Hetente megyek beszáríttatni, így előfordul hogy az utolsó napon bizony már kissé megviselt. De te miért nem foglalkozol a gyerekeddel inkább?
42/46 A kérdező kommentje:
Látom, aki normális választ ír egyből lepontozták azok akik felháborodtak. És ők persze mind irodában dolgoznak. Ez jó :D
2017. szept. 6. 04:22
43/46 anonim válasza:
Ja, mert csak irodában kell normálisan megjelenni. Egyébként, ahol ilyen problémák vannak, ott nem a gyerek miatt van. De hát te eljutsz a kis agyaddal eddig a következtetésig, mert aztán sietni kell a körmöshöz. És hidd el, elég jól nézek ki 2 gyerek után is, úgyhogy nem az irigység beszél belőlem. De ha beszélgetek olyan anyukával, aki nem ad úgy magára, körülbelül 10 perc után rájövök, hogy az ő élethelyzetében nem biztos, hogy én is tip top tudnék lenni.
44/46 anonim válasza:
Miért, csak az dolgozhat irodában, aki egy ilyen rosszindulatú emberrel ért egyet mint te??
Jajj de kis észlény vagy.
45/46 anonim válasza:
Menj körmöshöz, mert valószínűleg csontig lerágtad a gèllakkot az ujjaidról a nagyeszű kèrdèsed miatt! 😂
46/46 anonim válasza:
Kérdező
Szerintem a saját házad körül nézzél szét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!