Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van olyan sok trampli...

Miért van olyan sok trampli anyuka?

Figyelt kérdés
Azért mert van valakinek gyereke, adhatna néha magára. Olyan sok ilyet látok és még én vagyok a hülye, hogy még műkörmöshöz is járok. Hát, hogy képzelem én ezt?
2017. aug. 30. 13:24
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
80%
Megkérdezhetem, hogy milyen lepukkant helyen élsz? Én Budapest mellett lakom, de itt nincsenek trampli anyukák, vannak ducibbak, de azok is csinosak.
2017. aug. 31. 09:21
 32/46 anonim ***** válasza:
100%

Szegénykém elgondolta magába, hogy összegyümölcsözött, maszatolt felsőbe indul el valaki interjúra :D

Tudod kérdező, létezik olyan hogy átöltözni. Vagy te otthon is az irodai rucidban tolod, mert jajj nem akarsz slampos lenni? Kutyát is abban sétáltatsz ugye?

Pont hülyeség egy vad idegenről így ítélkezni. Lehet a játszón úgy néz ki ahogy, de ha látnád munkába hogy öltözik fel, lehet leesne az állad.

Amúgy sajnállak. Sok mindent kompenzálhatsz a lelked mélyén ha nonstop másokat nézel, és hasonlítgatod magadat velük.

Egészséges önbizalommal megáldott ember nem foglalkozik ezzel ilyen szinten.

2017. aug. 31. 09:21
 33/46 A kérdező kommentje:
Én azokra gondoltam, akik szülés után hajat sem mosnak már, eligénytelenednek, mert ők anyák lettek. Akiknek már nem számít, hogy néznek ki, utána meg nem értik ha a férjük félrekacsint.
2017. aug. 31. 09:22
 34/46 anonim ***** válasza:
100%
De ezt honnan tudod?? Velük élsz vagy mi? Épp erről beszélek, hogy ne akard már valakiről megállapítani hogy mennyire igénytelen, mert láttad a játszón és épp zsíros volt a haja, meg kinyúlt pólóban volt. Lehet hazamegy leteszi a gyereket, megfőz, és estére rendbe teszi magát....senki nem lehet toppon nap 24-ben ha kisgyerek van.
2017. aug. 31. 09:27
 35/46 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező.Ez mind csak itélkezés.

Honnan tudod,hogy az a illető mindig így öltözik?Sehonnan!

Ismerőseid is így öltöznek kisgyerek mellett?ők róluk is így vélekedsz?Nem is ismered még is ítélkezel

2017. aug. 31. 10:53
 36/46 anonim ***** válasza:
85%
Aki nem jár műkörmöshöz az trampli? Akkor én is az vagyok,mert rövidre vágom a körmöm és nem lakkozom,mert a gyerek folyton a szájába szedi az én kezemet is. A hajam lófarokba kötöm különben marokszámra tépi ki a szoptatástól amúgy is jócskán ritkuló hajamat. Nem vagyok koszos,sem büdös,ha kimozdulok kisminkelem magam,persze nem nagy estéji sminket pakolok fel. Kényelmes ruhákat és cipőket hordok,de egyáltalán nem érzem magam tramplinak. Szerintem inkább az a vicces,ha valaki a hosszú hegyes műkörmeivel própál pelenkát cserélni vagy tűsarkúban üldögél a homokozó mellett a póthaját dobálva. Az a baj,hogy az ilyen Barbie-anyukák az átlagos anyukákat is egyből tranplinak titulálják.
2017. aug. 31. 12:41
 37/46 anonim ***** válasza:
42%

Minden nap 2x zuhanyozok, 2x mosok fogat, 3-4 naponta hajat, hetente epilalok, kethetente gellakkoztatok, szemoédokot szedetek, evszakvaltaskor uj ruhakat vasarolok. Havonta egyszer elmegyunk a ferjemmel kikapcsolodni a baba 2 honapos kora ota. (Szeptemberben 3x: eskuvo, evfordulo, ferjem szulinapja.)

Itthon minden nap rend van, minden nap fozve van, minden nap foglalkozok a gyerekkel (masszir, torna, jatekok), a kutyammal (kotelhuzas, foci, frizbi stb..), estenkent ejfelig beszelgetunk a ferjemmel az udvaron. 5-en lesz az evnyitom (estire jarok..) Szeretek kioltozni, ha olyan alkalom van. Egy setahoz is felveszek normalis ruhat, hiaba kertvarosban lakunk.

De itthon sokszor vagyok a ferjem rendorsegi polojaban. Ot nem zavarja, en imadom. A szomszedok neha arra jonnek at, hogy sir a gyerek, le vagyok bofizve sot ma a ferjen is ezt latta. De azert, mert lebofizett a gyerekem v multkor seta kozben lebofizte magat meg nem vagyunk igenytelenek. Sot!! Mondok meg jobbat..ma koveket cipeltem, mert a ferjemmel csinaljuk a lepcsonket es a kutyammal is jatszottam. Koszos lettem, kocos, atjott Rita neni, de abszolut nem nezett igenytelennek mert nincs mukormom es saros lettem, mert a kutyammal birkoztam.

2017. aug. 31. 12:57
 38/46 anonim ***** válasza:
55%
Nem kell általánosítani.
2017. aug. 31. 14:22
 39/46 jafnrétti ***** válasza:
42%
Aki gyerekkel igénytelen, az gyerek nélkül is az volt.
2017. aug. 31. 21:17
 40/46 anonim ***** válasza:
17%
Mert zabáknak feszt.
2017. szept. 2. 01:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!