Miért van olyan sok trampli anyuka?
Szegénykém elgondolta magába, hogy összegyümölcsözött, maszatolt felsőbe indul el valaki interjúra :D
Tudod kérdező, létezik olyan hogy átöltözni. Vagy te otthon is az irodai rucidban tolod, mert jajj nem akarsz slampos lenni? Kutyát is abban sétáltatsz ugye?
Pont hülyeség egy vad idegenről így ítélkezni. Lehet a játszón úgy néz ki ahogy, de ha látnád munkába hogy öltözik fel, lehet leesne az állad.
Amúgy sajnállak. Sok mindent kompenzálhatsz a lelked mélyén ha nonstop másokat nézel, és hasonlítgatod magadat velük.
Egészséges önbizalommal megáldott ember nem foglalkozik ezzel ilyen szinten.
Kérdező.Ez mind csak itélkezés.
Honnan tudod,hogy az a illető mindig így öltözik?Sehonnan!
Ismerőseid is így öltöznek kisgyerek mellett?ők róluk is így vélekedsz?Nem is ismered még is ítélkezel
Minden nap 2x zuhanyozok, 2x mosok fogat, 3-4 naponta hajat, hetente epilalok, kethetente gellakkoztatok, szemoédokot szedetek, evszakvaltaskor uj ruhakat vasarolok. Havonta egyszer elmegyunk a ferjemmel kikapcsolodni a baba 2 honapos kora ota. (Szeptemberben 3x: eskuvo, evfordulo, ferjem szulinapja.)
Itthon minden nap rend van, minden nap fozve van, minden nap foglalkozok a gyerekkel (masszir, torna, jatekok), a kutyammal (kotelhuzas, foci, frizbi stb..), estenkent ejfelig beszelgetunk a ferjemmel az udvaron. 5-en lesz az evnyitom (estire jarok..) Szeretek kioltozni, ha olyan alkalom van. Egy setahoz is felveszek normalis ruhat, hiaba kertvarosban lakunk.
De itthon sokszor vagyok a ferjem rendorsegi polojaban. Ot nem zavarja, en imadom. A szomszedok neha arra jonnek at, hogy sir a gyerek, le vagyok bofizve sot ma a ferjen is ezt latta. De azert, mert lebofizett a gyerekem v multkor seta kozben lebofizte magat meg nem vagyunk igenytelenek. Sot!! Mondok meg jobbat..ma koveket cipeltem, mert a ferjemmel csinaljuk a lepcsonket es a kutyammal is jatszottam. Koszos lettem, kocos, atjott Rita neni, de abszolut nem nezett igenytelennek mert nincs mukormom es saros lettem, mert a kutyammal birkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!