Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van olyan sok trampli...

Miért van olyan sok trampli anyuka?

Figyelt kérdés
Azért mert van valakinek gyereke, adhatna néha magára. Olyan sok ilyet látok és még én vagyok a hülye, hogy még műkörmöshöz is járok. Hát, hogy képzelem én ezt?
2017. aug. 30. 13:24
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
88%

És miért van ennyi más életével foglalkozó anyuka?

Foglalkozz a saját életeddel. Én egyszerűen öltözködöm, kényelmesen, de járok fodrászhoz, körmöshöz, kozmetikushoz, de eszembe sem jutna azt figyelni többieken mi van, maximum ha extrém kirívó, bármilyen étteremben. Pl múltkor láttam körömcipős, kiskosztümös anyukát a játszón, megjegyeztem hogy így nem olyan könnyű szaladni a gyerek után, de ennyi volt. Nem érdekel más, mert nekem van saját életem.

2017. aug. 30. 15:58
 22/46 anonim ***** válasza:
100%
értelemben(bocsánat fáradt vagyok:-D)
2017. aug. 30. 16:01
 23/46 anonim ***** válasza:
87%
Én nem nagyon látok trampli anyákat magam körül. Vagy mitől trampli, aki trampli egyáltalán? Szülés után maradt rajtam felesleg, de megpróbálok úgy öltözködni, hogy ne látszódjon (annyira). Nem vagyok nagyon kövér, de azért van rajtam mit fogni. Erről valóban én tehetek, mert egy kis akarat kellene és akkor sportolnék, ezt beismerem, hogy rajtam múlik. Most ettől trampli vagyok? Fodrászhoz festetni járok kb. két havonta, a körmöm elég erős, magam lakkozom, próbálok minőségi cuccokat beszerezni magamnak és a gyerekeknek is. Ha boltban, akkor boltban, ha turkálóban, akkor turkálóban. De éppen most jöttem meg a kiskosztümös melóból, lecibáltam magamról a kis fekete kosztumöt, lerúgtam a magas sarkút, felvettem a farmer rövidnadrágomat és a kockás ingemet, megyek a gyerekekért. Akkor most öt perc alatt tramplivá változtam?
2017. aug. 30. 17:18
 24/46 anonim ***** válasza:
89%
Igen, hü.ye vagy, de nem a körmös miatt.
2017. aug. 30. 18:38
 25/46 anonim ***** válasza:
87%
A trampli anyukának van esélye változásra, de te mindig ilyen barom maradsz :D
2017. aug. 30. 19:14
 26/46 anonim ***** válasza:
78%

Nekem most igazából az a fontos, hogy a fiammal töltsem az időt, hogy rendesen neveljem, magammal kevesebbet törődöm. Gyerek előtt mindig csak magammal törődtem, ez most háttérbe szolrult kicsit.

Így is nagyon szép vagyok, a körmöm is szép, nincs szükségem körmösre. Plussz 5 kg van rajtam. Az hamarosan leszalad. Szval jó így most szerényebben, eleget voltam szexi.

Hát estére nagyon elfáradok ,mint akit fejbe vertek kb.

Kevesebb ruhám is kb negyed annyi van, inkább sportosabb lazább cuccok.

Ma délután indultunk a játszóra, fehér top és farmer rövidgatya volt rajtam.

Kb 2 perc után koszos lett, mert fel kellett vennem a fiam, és tiszta maszatos lett, naés akkor, akik ezután szembe jöttek velem, és a játszón is mindenki azt gondolta fúj de undorító slampos anyuka , koszos ruhában fúújj!

Hát remélem nem!

Fejezd be az itélkezést kérdező, nagyon gáz vagy! Felszínes!

2017. aug. 30. 21:59
 27/46 A kérdező kommentje:
Látom értelmezni nem tudtátok amit fentebb írtam. A mai vilagban elég fontos a külső, aztán majd mikor menni kéne dolgozni nem kelletek sehova mert azt is nézik ám! De ha nektek jó így...
2017. aug. 31. 07:12
 28/46 A kérdező kommentje:
Egyetlen válaszoló értette a kérdést, ti pedig mind magatokra vettétek, ez már nem az én bajom...
2017. aug. 31. 07:15
 29/46 anonim ***** válasza:
85%
Fentebb írtam, hogy dolgozni kosztümben járok, hajam, körmöm rendben, nem vagyok szőrös. De lehet, hogy délután nem ismernél meg farmerben és pólóban. Nyilván mindenki ad magára, de aki nem szeret körmöt lakkozni, meg sminkelni, nem is fog, de ettől nem lesz senki trampli vagy igénytelen.
2017. aug. 31. 08:04
 30/46 anonim ***** válasza:
77%
Szerinted ugyanúgy kell felöltözni a játszótérre meg az irodába?
2017. aug. 31. 08:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!