Miért van olyan sok trampli anyuka?
És miért van ennyi más életével foglalkozó anyuka?
Foglalkozz a saját életeddel. Én egyszerűen öltözködöm, kényelmesen, de járok fodrászhoz, körmöshöz, kozmetikushoz, de eszembe sem jutna azt figyelni többieken mi van, maximum ha extrém kirívó, bármilyen étteremben. Pl múltkor láttam körömcipős, kiskosztümös anyukát a játszón, megjegyeztem hogy így nem olyan könnyű szaladni a gyerek után, de ennyi volt. Nem érdekel más, mert nekem van saját életem.
Nekem most igazából az a fontos, hogy a fiammal töltsem az időt, hogy rendesen neveljem, magammal kevesebbet törődöm. Gyerek előtt mindig csak magammal törődtem, ez most háttérbe szolrult kicsit.
Így is nagyon szép vagyok, a körmöm is szép, nincs szükségem körmösre. Plussz 5 kg van rajtam. Az hamarosan leszalad. Szval jó így most szerényebben, eleget voltam szexi.
Hát estére nagyon elfáradok ,mint akit fejbe vertek kb.
Kevesebb ruhám is kb negyed annyi van, inkább sportosabb lazább cuccok.
Ma délután indultunk a játszóra, fehér top és farmer rövidgatya volt rajtam.
Kb 2 perc után koszos lett, mert fel kellett vennem a fiam, és tiszta maszatos lett, naés akkor, akik ezután szembe jöttek velem, és a játszón is mindenki azt gondolta fúj de undorító slampos anyuka , koszos ruhában fúújj!
Hát remélem nem!
Fejezd be az itélkezést kérdező, nagyon gáz vagy! Felszínes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!