Azért mert van valakinek gyereke, adhatna néha magára. Olyan sok ilyet látok és még én vagyok a hülye, hogy még műkörmöshöz is járok. Hát, hogy képzelem én ezt?
Azért vagy h.lye mert ezzel foglalkozol, nem azért mert műkörmöshöz jársz. Amúgy ha én nem járok szerinted trampli vagyok? Szánalmas vagy nem is h.lye.
2017. aug. 30. 14:24
12/46 anonim válasza:
Hogy jön össze a trampliság a műkörömmel???
Tèged se az eszedèrt dugnak, jobban jártàl volna, ha befogod!
No, de egy valamit helyesen állapítottál meg: " és még én vagyok a hülye", igen babám, te!
Vakargasd meg az okos kis buksid a műkörmöddel ès gondolkozz el, hogyan lehetnèl hasznos tagja a társadalomnak!
2017. aug. 30. 14:33
13/46 A kérdező kommentje:
A műkörmös csak egy példa volt. De gondolom ti a zsíros hajú, kötényhasú anyukák lehettek. Ezért nem tudtatok normálisan válaszolni. Csak egy egyszerű kérdés volt, érdekel miért nem adnak magukra, gondolom nem véletlenül lép félre a férjük.
2017. aug. 30. 14:41
14/46 anonim válasza:
😂 😂 😂
2017. aug. 30. 14:49
15/46 anonim válasza:
Nincs műkörmöm és a hajamat se festem, pedig vannak ősz hajszálaim, úgyhogy asszem tramplianyuka vagyok.Viszont ismerem azt a közhelyet, hogy nem a külső számít, a belső értékek sokkal fontosabbak. Lehet, te is elgondolkozhatnál rajta, biztos hallottad már. Amíg nem ismersz valakit legalább egy kicsit, addig nincs jogod ítélkezni fölötte.
Bár tudom, hogy a kérdést merő jóindulatból írtad ki, hogy segíts az itt található tramplianyukákon, hogy ne csalja meg őket a férjük.
2017. aug. 30. 15:05
16/46 anonim válasza:
Azért, hogy te kitűnhess a szépségeddel. ;)
(És nem, nem vagyok zsíros hajú, kötényhasú anyuka)
2017. aug. 30. 15:06
17/46 anonim válasza:
Hát én elég sok boldog házasságú értelmiségi nőt ismerek, akik egy proli cicababa számára biztos sajnálni való tramplik. Nincs megbízható összefüggés esztétika, erotika és hűség között. Egy féllábú nőnek is lehet hűséges férje és egy irigyelt modellt is megcsalhatnak százszor (lásd sztárok). Ha te szereted magadból kihozni a számodra szép esztétikai maximumot, akkor töltsd ezzel az időd és legyél rá büszke. De ne másokon ítélkezz, mert lehet, hogy másnak más a fontosabb vagy nem tehet róla vagy egyszerűen csak nem egyezik az ízlésetek.
2017. aug. 30. 15:16
18/46 anonim válasza:
szép dolog olyan dologgal jönni lsd kötényhas, amiről nem tehet egy nő, ha úgy marad a bőre.
nem, nem vagyok ronda anyuka, sőt anyuka se.
2017. aug. 30. 15:17
19/46 anonim válasza:
Mondjuk tőlünk sem szeretnék, hogy bántjuk a kèrdezőt azèrt, mert agysorvadásban szenved... Szegèny nem tehet róla! 😀
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!