Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek tetszenek ezek a...

Nektek tetszenek ezek a trampli csizmák?

Figyelt kérdés
Undorító az idei csizmadivat.. Mindenhol bazi nagy orrú, nagy vastag sarkú csizmák, amelybe egy 38-as lábú embernek is olyan mintha 42-es patája lenne. Nem lehet találni egy lapos, de kis kerek orrú csizmát sehol sem amelynek nincs akkora orra hogy az ember lánya felbukjon benne. Semmi csinosság, semmi nőiesség, mindegy ha már a nők is a férfi osztályon néznek maguknak csizmát. Tényleg mindenhol ezek vannak, sehol sincs egy elfogadható ami nem undorító vastag sarkú és hatalmas orrú. Ráadásul minden nőn ilyet látok. Persze pár éve még ciki lett volna... Komolyan ez valakinek bejön??? [link]
2015. dec. 8. 18:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
74%
A Deichmanban nagy a választék.
2015. dec. 8. 18:57
 2/18 A kérdező kommentje:
Ez most hogy jön ide? :D
2015. dec. 8. 19:05
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ennek nincs bazi nagy orra és nagy, vastag sarka. ezt a típusú csizmát mindig is hordták és fogják is, mert praktikus.
2015. dec. 8. 19:56
 4/18 anonim ***** válasza:
49%
Érdekes, én vettem idén már 3 csizmát, mindegyik full nőies. Igaz nem deichmanban, ccc-ben és ezekhez hasonló boltokban vettem, én ilyen helyekre be sem megyek.
2015. dec. 8. 20:08
 5/18 A kérdező kommentje:

Ez igen is ronda és ettől csak gázabbak vannak.

Utolsó akkor hol veszel cipőt? Mert pl a vagabondban vannak a legrondábbak, a tamaris is hasonló.

2015. dec. 8. 20:38
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is problémát okoznak a cipők, és az egyik bajom pont az hogy nincsenek kerek orrú cipők/csizmák. Amit linkeltél az nem tetszik, de nem látom se az orrát hatalmasnak, se a sarkát vastagnak. Lapos csizmának milyen legyen a sarka?
2015. dec. 8. 20:47
 7/18 anonim ***** válasza:

"Ez igen is ronda és ettől csak gázabbak vannak."

most ezzel mit kezdjünk? :D kijelented hogy az és kész.

mondjuk szerintem eléggé kerek a csizmák orrának a többsége. sokkal szebb így, ha ilyen ívesen "zárul", mintha hirtelen véget érne. szerintem az sokkal tramplisabb. mint a mostanában menő ilyen rocker bakancsok.

a tamaris szerintem nem valami jó bolt egyébként. a vagabondban pedig vannak szép csizmák, cipők, de valóban találni ott extrémebb cipőket. minőségre pedig amúgy a vagabond cipő nekem hibátlan.

2015. dec. 8. 20:56
 8/18 anonim ***** válasza:

Designer csizmáim és cipőim vannak inkább! Gucciban vettem legutóbb laposat.

Egyébként van Vagabondban is szép, csak nem lapos! 5-6 cm-es sarkút láttam!

2015. dec. 8. 21:12
 9/18 anonim ***** válasza:
Tamaris nekem sem jön be!
2015. dec. 8. 21:13
 10/18 anonim ***** válasza:
47%

Undorító az idei csizmadivat

Te vagy az undorító.

MIben volt más a tavalyi?

2015. dec. 8. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!