Nektek tetszenek ezek a trampli csizmák?
11/18 A kérdező kommentje:
Persze hogy neked undorító vagyok mert neked bejönnek ezek a förtelmek. Tavaly nem volt ennyi trampli, még lehetett kapni kerekebb orrút, normális sarokkal. Amit belinkeltem annak nem nagy az orra? :D Ti mit néztek? Véletlenül sem csinos, ez hogy nézne már ki egy tunikával, vagy egy kötött szoknyával? Való igaz a sarka ennek annyira nem vastag, nem pont erre gondoltam, de nekem még ez is sok. Számomra itt kezdődik egy lapos csizma, nem pedig az amit először belinkeltem. Ennek az orra is határeset még:
[link] 12/18 A kérdező kommentje:
Illetve oké hogy ilyeneket mindig is hordtak néhányan, engem nem is ez a része zavar, hanem hogy mindenhol csak ezek vannak.
aminek meg ilyen vékony talpa van, abban fázik az ember lába. az orra még mindig ugyanaz kb.
2015. dec. 9. 11:15
14/18 A kérdező kommentje:
Nekem nem fázott mikor ilyen csizmám volt. :) Az orr nem teljesen ugyanaz azért. ;)
10-es vagyok.
Nem jön be ez a "förtelem", ahogy nevezted. Nem vennék fel ilyen gumicsizma hasonmást.
Arra azért rájöttél, hogy nem érteni, hogy mit akarsz közölni?
"vasrag sarkú" "hatalmas orrú" ????
Kerek orrú cipőt keresel. Mindkét képen kerek orrú cipő van, de neked csak nem jó.
Képről nem is lehet megállapítani! Látni kell! Fel kell próbálni!
2015. dec. 9. 17:01
16/18 A kérdező kommentje:
Nyugodj már le neked valami pszichés bajod van? Mit bunkózol itt? A kerek orr nem itt kezdődik, mert ez nincs lekerekítve ha nem látnád. Az hogy abba kötsz bele hogy elírtam egy betűt szánalmas. De az még jobban hogy nem tudsz olvasni. Relax, menjél el pisilni.
Nekem van ilyesmi csizmám, tavaly vagy tavalyelőtt vettem, és a 37-es lábam nem néz ki benne 42-esnek de még csak 40-esnek sem :D Szeretem mert praktikus, lehet benne rohangászni egész nap -csúszós,havas időben is-.
Inkább az a förtelmes ha egy nő hóban vagy csúszós időben magassarkúban kacsázik meg csúszkál. A kerek orrtól meg szabályosan hányhatnékom van, tipikusan a jetik kedvence hátha kisebbnek tűnik benne a lábuk...
Tessék vegyél akkor ilyet:
[link]
2015. dec. 9. 18:52
18/18 A kérdező kommentje:
Köszi de eldöntöm hogy milyet vegyek. :) Arról fogalmam sincs hogy miért egy magassarkút linkeltél be, de még mindig jobban néz ki mint a mai divatosnak vélt tramplik.
Kapcsolódó kérdések: