Ezeket a csizmákat milyen korosztálynak képzelitek el, és a 10-es skálán mennyire tetszenek?
2015. okt. 10. 09:11
2/10 anonim válasza:
ezeket 16- 40 ig mindenkinek lehet hordani, ha kényelmesen tud menni benne, és persze vannak ehhez illő ruhái.
4/10 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as, ha megkérlek, linkelsz nekem olyat, ami szerinted jól néz ki, és 30-as korosztály felveheti?
2015. okt. 10. 12:39
5/10 anonim 

válasza:

Az első három 25 alatt, a második három leginkább senkinek. 30 felett inkább valódi bőrben kellene gondolkodni, CCC odalát nézd meg.
6/10 anonim 

válasza:

Szerintem nem muszáj magassarkút venned ahhoz,hogy nőies legyen. Legalább is szerintem ezek eléggé öregesek, vagy olyan 15 éves lányok hordják akik ragaszkodnak a magassarkúhoz és hátitáskát vesznek fel hozzá a suliban :)
a deichmannban válogattam, ezek szerintem sokkal jobbak egy 30-as nőnek! nem is hivalkodó, de nem is túlöregített!
7/10 anonim 

válasza:

#6 vagyok,elfelejtettem,hogy az utolsó tetszik :)
8/10 anonim 

válasza:

Hmm, nyilván azért keresgélt a kockasarkúak között mert 9 centis tűsarkúban akar tipegni a hóban... A hasított (mű)bőrt szintén nem tudom értelmezni, hetek alatt rohad hordhatatlanná nedvesebb időben.
9/10 anonim 

válasza:

Korosztály szerintem 16-40
és nekem tetszenek, bárki bármit mond :D
10/10 anonim válasza:
egy tizes skálán olyan 14 évesnek ajánlanám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!