Miért van olyan sok trampli anyuka?
Az én véleményem: Valami miatt nincs kihívásuk. Felejtsük el azt, hogy maguknak nem akarnak megfelelni, tetszeni, de úgy tűnik másoknak sem. A férjüknek sem. Vagy a férjük túlzottan elfogadó?
Igazából ha valaki a terhesség, gyerek előtt is lazán öltözködött, nem sminkelt, nem foglalkozott a külsőségekkel, akkor ez nem változás. De ha valaki előtte adott magára majd elhagyta, akkor ott vagy lemondás vagy beletörődés vagy szimpla kimerültség lehet. Ki tudja.
Nekem kellett 2 hónap, hogy sminkeljek. Azóta minden sétához ruhákat készítek össze a jó megjelenés érdekében. Próbálok apróságokban frissülni.
Ez szerintem minden esetben igény kérdése..
Tök unalmas ezt a kérdést viszontlátni minden áldott héten. Miért érdekel vagy zavar ez téged? Van akinek nem fontos a külső, és ez szerintem abszolút nem gyerekfüggő.
(Én speciel szeretek jól kinézni, sminkelem magam, csinos ruhákban járok, de sosem érdekelt, hogy más miként ad vagy éppen nem ad a külsejére.)
Ha nincs bejárónőd, kertészed vagy bébiszittered és úgy látod el a gyerekeidet, a háztartási teendőket, a kerted-veteményest, a napi (héten 6 nap!) 10 órás munkádat, akkor nem biztos hogy neked is lenne erőd - energiád még körmöshöz járni...
Trampli alatt mit értesz? dagadt? nem sminkelt? egyszerű ruhákban jár?
Dagadt: sok nőnél felborul a hormonháztartás a gyerekek születésekkor- pajzsmirigy problémák, vagy éppen szétnyílt hasfal- na ezekkel nem mindig lehet kezdeni valamit!!! (TB alapon- sok idő, ha nem tB- akkor sok pénz!)
Nincs kikenve-kifenve? - hát nem mindenki egyforma- én sosem sminkeltem magam- mert nem éreztem magaménak azt az arcot! -pedig sokan mondták jól áll...
Nem a legdivatosabb ruhák? - olyanban szeretek lenni amiben jól érzem magam..a lényeg, hogy tiszta és ápolt legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!