Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nők, anyukák mit szólnak...

Nők, anyukák mit szólnak hozzá ha a férjetek?

Figyelt kérdés

Mit szolnátok hozzá ha a fèrjetek nem akarna gyereket de aztán sok sok beszélgetés után csak belemenne hogy legyen egy, viszont leszögezi hogy utána elkötteti magát hogy ne legyen több?

Boldog házasságban élünk, viszont ő nem gyerekvállós típus de én mindenképp szeretnék egyet legalább.

Persze én örülök neki hogy végre belement a dologba, csak meglepődtem hogy ilyen drasztikus módon biztosítaná be magát .

28/N

2017. aug. 21. 15:52
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
64%
Ha ezt nem tudtad a házasság előtt, akkor így nincs sok értelme bevállalni az elsőt sem. Rád marad majd minden.
2017. aug. 21. 20:28
 12/29 anonim ***** válasza:
51%
Lassan harmincasok vagytok, tényleg csak most tűnt fel, hogy nem úgy gondolkodik, mint tizenévesen?
2017. aug. 21. 23:34
 13/29 A kérdező kommentje:

# 12

Nyilván nem csak most, nyilván ez egy folyamat, de az utóbbi kb 1 évben, vagy inkább fél évben került nagyon előtérbe a téma

2017. aug. 22. 00:48
 14/29 anonim ***** válasza:
90%

Nem zavarna. Miért? Hiszen ennyi idő alatt megismertem és elfogadtam, ha még vele vagyok.....

Amúgy mi is egy gyerekben gondolkozunk, bár fáj a szívem de az anyagiak és a józan paraszti ész azt mondja hogy elég az egy szem fiunk. Mi is kettőben gondolkoztunk, aztán reálisan kezdtük látni a helyzetünket. :D

Amúgy meg magát kötteti el, nem téged akar. Szóval ha szétmennétek mégis egyszer, neked lehetne még gyereked.

2017. aug. 22. 14:26
 15/29 anonim ***** válasza:
56%
Nagyon gondolkozz el azon, hogy milyen kimenetele lehet a családosdinak nálatok... sanszos, hogy kényszeredett együttélés vagy válás.
2017. aug. 23. 20:29
 16/29 anonim ***** válasza:
79%

A megoldás nem drasztikus. Te érzed annak, mert te mást akarsz, mint ő.

Te gyerekeket akarsz, ő meg csak hosszas rábeszélésre hajlandó egy gyerekre is.

Nem ezt akarod hallani, de ti nem passzoltok össze, ha ilyen fontos dologban nem egyeztek.

Mi, amikor elértük a közösen (!) kívánt (!) gyerekszámot, elkötettük magunkat mindketten.

2017. aug. 25. 16:14
 17/29 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet kérdező, hogy kiemelted a kérdést?
2017. szept. 8. 13:59
 18/29 A kérdező kommentje:
Továbbra is érdekel mások véleménye.
2017. szept. 8. 14:18
 19/29 anonim ***** válasza:
57%
Inkább a férjeddel beszéld ezt meg, ne mások véleménye érdekeljen, a te életed.
2017. szept. 9. 09:30
 20/29 A kérdező kommentje:
itt mindenki előszeretettel okoskodik bele mások életébe a tapasztalataim szerint, had szórakozzanak, persze nem kötelező válaszolni. ;)
2017. szept. 9. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!