Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nők, anyukák mit szólnak...

Nők, anyukák mit szólnak hozzá ha a férjetek?

Figyelt kérdés

Mit szolnátok hozzá ha a fèrjetek nem akarna gyereket de aztán sok sok beszélgetés után csak belemenne hogy legyen egy, viszont leszögezi hogy utána elkötteti magát hogy ne legyen több?

Boldog házasságban élünk, viszont ő nem gyerekvállós típus de én mindenképp szeretnék egyet legalább.

Persze én örülök neki hogy végre belement a dologba, csak meglepődtem hogy ilyen drasztikus módon biztosítaná be magát .

28/N

2017. aug. 21. 15:52
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
89%
Mondjuk én nem mentem volna hozzá, ha ilyen dolgokban nem egyeznek a céljaink, meg a vágyaink. El sülhet persze jól is, hogy ráerőlteted a gyereket, meg rosszul is. Nekem ez roppant érdekes, hogy házasság után lepődik meg az ember ilyeneken. Mennyire ismertétek ti egymást egyáltalán? Nem arra gondolok, hogy együtt kelünk, együtt fekszünk és örülünk egymásnak évek óta...
2017. aug. 21. 15:55
 2/29 anonim ***** válasza:
94%

Nem vállalnék így.

Nekem alapvető hogy ugyanannyira akarja, mint én és ugyanannyira vegyen is részt a nevelésében.

A te verziód viszont előrevetíti, hogy egyedül neveled, gondozod majd és simán a fejedhez vághatja az első vitánál, hogy "te akartad!"

Na én ezt nem akarnám, ezért se lesz 2. gyermekünk, mert csak az elsőt akarta szívből, 2.-at nem szeretne.

2017. aug. 21. 15:59
 3/29 anonim ***** válasza:
85%

Alap, hogy ez nem a kompromisszumkész dolgok közé tartozik, ahogyan az is, hogy ebből hamarosan válás lesz.

Nem kötnék olyannal házasságot, akivel ezen a téren alapvetően nem értünk gyet.

2017. aug. 21. 16:00
 4/29 anonim ***** válasza:
40%
Általában a férfiakban nincs meg annyira a gyermek utáni vágy, mint a nőkben (mostanában már sok nőben sem), viszont ha megszületik a gyermekük, ők lesznek a legnagyobb rajongói. Szóval szerintem még ő sem tudja mit beszél!
2017. aug. 21. 16:02
 5/29 anonim ***** válasza:
92%
Nem mennek senkihez hozza akivel nem tisztaztam elotte ezt. Amúgy, el kell fogadni, ha mar te hozzamentel, de engem megalazna ezzel, hogy kb szívességet tesz nekem azzal, hogy csinal nekem egy gyereket. Nekem igy nem kellene se a faszi se a gyerek.
2017. aug. 21. 16:11
 6/29 A kérdező kommentje:
10 éve ismerjük egymást, 5 éve vagyunk házasok
2017. aug. 21. 16:13
 7/29 anonim ***** válasza:
81%
Ismeritek egymást? Ha ismernétek egymást, akkor nem lepődnél meg ezen. Nem az ismeretség hossza számít, hanem a mélysége. Ez nincs meg sok mindenkinél és ezért a sok válás. Hogy "nem tudtam hogy ilyen" vagy tudta, de "azt hittem megváltozik" stb.
2017. aug. 21. 16:37
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

"hogy kb szívességet tesz nekem azzal, hogy csinal nekem egy gyereket"

Igen, ez így igaz! Csinál a kèrdezőnek egy gyereket, mert csak kisírta, de hogy minden nyűggel-bajjal egyedül leszel, az is biztos,hisz te akartad, ő meg csak belement.

Nem a gyereketek lesz, hanem csak a te gyereked, oldd meg!

Van, amit nem szabad erőltetni!

2017. aug. 21. 17:30
 9/29 anonim ***** válasza:
72%
Bocsi, de ez a házasság nem lesz holtodiglan- holtomiglan.
2017. aug. 21. 17:42
 10/29 A kérdező kommentje:

#7 ismerjük egymást, nem azon lepődtem meg hogy nem akar gyereket hanem hogy annyira nem hogy a drasztikus és végleges elkottetest választotta, de ezt írtam is.

Egyébként az meg hogy nem akar gyereket, 7-8 éve még úgy volt vele mint én, 4 gyerek is akár, de az évek folyamán idősebbek lettünk és rájöttünk hogy az élet nehezebb mint tizenéves fejjel láttuk, sokakkal van ez így, a különbség annyi hogy neki teljesen elment a kedve a gyerektől nekem még csak annyiban hogy nem kellene mondjuk 4

2017. aug. 21. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!