Anyukák ilyen időben kiviszitek a sárba tapicsloni a gyerekeiteket? Mert az én gyerekem 2.5 éves és nagyon tetszik neki . De nem tudom mások mit szolnak hozzá. Nyilván gumi csizmába! És esetleg eső kabátba.
Az enyém nem sokára 3 éves, de talán még nem volt olyan nap, mikor nem voltunk kint néhány órát. Ki se bírná egész nap a házban. Esőkabát, gumicsizma és irány. A sárban való játék olyan élvezetes :)))
Az, hopgy ki mit szól hozzá, engem nem érdekel... a gyerekem nincs cukorból, elolvadni nem fog... Eddig még betegség miatt 1x voltunk orvosnál... Talán épp ezért?
Ha kedve van hozzá a gyermekednek,vigyed nyugodtan.Jómagam ugyan nem vagyok még anyuka,de emlékszem,hogy bátyámmal imádtunk eső után kint sározni :)A csatorna alatt a betonban képzett üregben összegyűlt vizet beleszedtük a homokozóvedérbe,hoztunk homokot és hadd menjen a keverés ;)
Hogy mások mit szólnak,az mellékes.A gyereknek tetszik,ez a lényeg,és nem egy szélsőséges dologról van szó....
20 hónaposom van.
Mi esőben nem nagyon mászkálunk, mert nem szereti az esőt a fiam. Mikor egy-egy esőcsepp a sapkájára vagy a vállára esik, teljesen kiakad rajta, azonnal menni kell befele. De ha nem esik az eső, akkor gumicsizma és mehet az udvarra. Ma, ha jól emlékszem, 3 melegítőalsót vizezett össze, de ebben benne van az is, hogy a tatájával elmentek a dédihez, aki tanyán lakik. Szerintetek, hogy nézett ki, mire hazaértek?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!