Anyukák, kismamák, mekkora a súlyfeleslegetek, mennyire zavar, és mit tesztek ellene? Férjetek, barátok mit szólnak hozzá és nektek milyen érzés a reakciójuk?
és veled mi a helyzet? szoptatsz? sikerült visszanyerned az alakod?
elsö vagyok
Nekem "súlyhiányom" van.
3. gyerek után már 6-7 kilóval kevesebb vagyok, mint az ideális lenne.
Most 49 kg vagyok a 162 cm-hez, 10 éve 60 voltam.
Férjemet nem zavarja, bár annyit mondogat néha, hogy tovább nem kéne fogyni. De ős is látja hogy eszem. Sokszor késő este, sok csokit. De ez van.
Bárkivel találkozom, akivel pár hónapig nem, mindenkinek az az első szava, hogy de vékony vagyok. Apukám (aki igazán nem foglalkozik amúgy ilyesmivel) a minap megjegyezte szintén.
Egy kicsit unom, de nem nagyon tudok mit tenni. Pedig nem is sportolok, kéne.
Az alakommal nem is lenne baj, az arcom beesett és sápadt, ezt nem szeretem. Meg hogy annak ellenére hogy tényleg vékony vagyok, a hasam főleg estére szerintem felér egy 16 hetes terhes hassal, És mivel mindenhol máshol vékony vagyok, ezért ez elég markánsan látszik. Szerintem. Vagyis mások biztos nem látják így, csak én tudom, hogy régen nem ilyen volt. Ez van.
Sajnos én minuszba vagyok,és borzasztóan zavar!!!
Már-már úgy nézek ki,mint aki anorexiás.
7 hónapja szültem,még aktívan szoptatok.
168 cm és 46 kiló vagyok.Rémes...
Pedig rengeteget eszem,de egy gramm se jön fel.
Engem ez zavar.Az arcom csontos,kint vannak a bordáim.
A férjem is mondogatja,hogy jó lenne már hízni.
Kedves utolsó!
Akkor én mit szóljak?
171 cm 48 kg:-) Csak ennyit írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!