Babaprojekt, próbálkozás. Csak engem idegesítenek ezek a
szavak? Ti mit használtok rá? Vagy mik idegesítenek?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy azért, mert érzékenyen érint a téma, de zavar, ha egy új élet létrehozását simán csak projektnek hívják. A próbálkozásról pedig a közmondás jut eszembe, hogy a kutyák szoktak próbákozni.
A babagyártás nekem sem tetszik, azt már túlzásnak tartom, a babaprojekt még úgy ahogy elmegy. Viszont mikor a férjemet és engem kérdezgettek anno, hogy na, és mikor lesz gyerek, csak annyit tudtunk mondani, hogy "már rajta vagyunk", vagy hogy "próbálkozunk, reméljük mihamarabb sikerül". Mégsem kezdhettem el kifejteni, hogy hát, már nem védekezünk, és úgy szexelünk, aztán remélem megtermékenyülök.....stbstb. Szerintem egy új élet kezdetéhez nincs is konkrétan kifejezett szép szó, amivel a legegyszerűbben ki lehet fejezni, hogy "próbálkoztok" :)
2017. aug. 17. 11:46
32/38 anonim válasza:
A próbálkozás az hagyján, hisz próbálkozik. Na de, babaPROJEKT??? Akinek ez egy projekt, annak még nem valo a gyerek. Másik ami kiborít, a királyi többes. Pl: már 2 fogunk van. XD meg a pocaklakó. De a leggusztustalanabb a projekt kifejezés egy új életre.
2017. aug. 17. 11:59
33/38 anonim válasza:
Ez a tipikus magyar felfogas rosszabbika egy helyen. Most akkor mi a jó? Semmit sem szabad kb mondani. Valakinek mindenképpen baja van legalább 1 kifejezéssel. Most komolyan ennyire fontos? Nem tök mindegy. Van saját életed és saját beszédformád. Foglalkozzon mindenki a magáéval😉
2017. aug. 17. 14:47
34/38 anonim válasza:
:) kerdezonek lehet jobban bejönne ha nem mondanak hanem mutatnak.
Na nem poenkodom el. Tényleg nem kell ezt mással megosztani ez ilyen hulye felfogas h valakinek is van koze hozza.
Rakerdezni sem lenne pofám, igy válaszolni sem erzem h kellene.
Mégis hogy?
-mit főzöl.ma vacsorara? Es amugy vedekeztek? Vagy parasztba.. "-nektek nem lesz sose gyereketek?" Tőlem ezt kerdeznek en biztos nem magyarazkodnek.
Érdekes tapasztalatom, hogy az emberek mas dolgaban annyira pofátlanok, a saját házuk tájan meg ezeket az alapvető dolgokat kettesben sem képesek megbeszélni.
2017. aug. 17. 15:22
35/38 anonim válasza:
Szia utolsó, sztem a kerdezo az itteni kifejezésekre gondolt főképp☺😶
2017. aug. 17. 16:04
36/38 anonim válasza:
:) tudom csak poénnak szántam nem bántás.. Meg mert vki irta h semmi nem jo. Amúgy tenyleg hülye kifejezések ezek, de en nekem is van ilyen. A kakiltink, felültünk, bepisiltunk, elindultunk, na értitek.. A tobbesszam. Behanyok tole.. Nem kakiltink..a baba kakilt. Nem felültünk hanem a baba ul.. Jesszusom.
2017. aug. 17. 16:20
37/38 anonim válasza:
Én írtam h semmi sem jó. Mert konkretan itt fel lett sorolva minden lehetseges kifejezes amire tudtára adhatod az érdeklődőnek, hogy babát szeretnétek☺
A tobbes számos anyukákat én sem csipem de amugy semmi bajom a pocaklakóval sem. Csak én nem mondom és kész☺
2017. aug. 17. 17:01
38/38 anonim válasza:
Engem jobban idegesit, hogy egyesek minden kifejezesbe belekotnek. Foleg a gyerekvallalas teren jellemzo ez. Merthogy ne gugyogj, az nem baboca, hanem csecsemo, az nem cici, hanem emlő, az nem tejci, hanem anyatej, az nem pocaklako, hanem magzat es meg sorolhatnam. Nekem is van ezek kozott, ami nem tetszik, de egyszeruen nem hasznalom es kesz. Az viszont tenyleg idegesit, aki masba belekot emiatt. (Nekem meg ez a rigolyam.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!