Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi próbálkozás után jött...

Mennyi próbálkozás után jött össze a baba?

Figyelt kérdés

Ha előtte hormonos fogamzásgátlót használtatok, akkor légyszi erről is osszatok meg infókat. Tehát, hogy meddig használtad, mennyi szünet után jött össze a baba.

Ha "szokatlan" az életkorotok, akkor azt is megköszönném ha megírnátok.

2015. dec. 9. 17:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
6 évig szedtem fogamzásgátlót. Mikor abbahagytam, akkor 6 hónapig óvszerrel védekeztünk, hogy biztosan kiürüljön a szervezetemből. (Van aki szerint nem kell várni, de úgy gondoltam, ártani biztos nem árt.) A védekezés abbahagyása után a 3. próbálkozós hónapban jött össze.
2015. dec. 9. 17:41
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Mindössze 6 levéllel szedtem fogamzásgátlót, előtte évekig csak gumival szexeltünk. Miután a bogyót igen hamar letettem (eleve vonakodtam tőle, aztán kellemetlen hatásai voltak), megszakítással "védekeztünk" 9 hónapon át, amiből nem lett baba. Utána vágtunk bele élesben, 7 hónapja, ezidáig semmi, leszámítva 2 kémiai terhességet...

Jövő tavasszal töltöm a 27-et, férjem 31.

2015. dec. 9. 17:47
 3/14 anonim ***** válasza:
73%

A bogyó abbahagyása után 2 hónapig gumiztunk,hogy tisztuljak,majd rá egy hónapra megfogantak,egyből 2!

21/L

2015. dec. 9. 17:48
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Első babánk a fog.gátló letétele utáni hónapban fogant. Még várni akartunk, de így alakult. A második lányunk 14.hónapban, előtte gumival védekeztünk.
2015. dec. 9. 17:53
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is szedtem bogyót, három évig. 3 hónapot hagytam tisztulni a szervezetem és amikor letelt első hónapban összejött a baba.
2015. dec. 9. 17:56
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Első baba 8 év tabi után azonnal. Ő most 3.5 éves, ismét szedtem tabit, de februárban letettem mert terveztük a babát. Augban kezdtünk élesben próbálkozni, szeptember 1-én, azaz a 2. hónapban megfogant a tesó.
2015. dec. 9. 17:58
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Huvelygyurut hasznaltam, ami ugye hormonos. November vegen hagytam abba, marciusban fogant az elso baba, de akkor nem figyeltem direkt a peteerest, a veletlenre biztuk.

A masodik baba elott tablettat szedtem, de csak ket honapig, abbahagytam, peteeres koveteseel az elso honapban megfogant a baba.

A harmadiknal hormonspiralt hasznaltam, kivetettem, de meg 2 honapig vedekeztunk ovszerrel. Szinten nem figyeltem a peteerest, de az elso honapban megfogant a baba.

De a koromban nem volt semmi extra, 24, 25 es 32 eves voltam.

2015. dec. 9. 18:04
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

A nagyobbik fiam rögtön elsőre, 20 éves voltam akkor. Nem szedtem előtte gyógyszert már évek óta.

A kisebbik fiam másfél év próbálkozás után, gyógyszeres segítséggel (az apa nem ugyanaz, de a férjemet is megvizsgálták, hiperszuper jó eredményei vannak, a hiba nálam volt). Itt 28 éves voltam.

2015. dec. 9. 18:10
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
18 év spirállal védekezés után, az első próbálkozós hónapban terhes maradtam, a spirál levétele után nem is jött meg, csak a pozitív teszt. 39. évemben jártam.
2015. dec. 9. 18:47
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Mindkétszer egyszer nem védekeztünk.

először 20-21 évesek voltunk,most másodszorra 25-26 év

2015. dec. 9. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!