Mennyi próbálkozás után jött össze a baba?
Ha előtte hormonos fogamzásgátlót használtatok, akkor légyszi erről is osszatok meg infókat. Tehát, hogy meddig használtad, mennyi szünet után jött össze a baba.
Ha "szokatlan" az életkorotok, akkor azt is megköszönném ha megírnátok.
Mindössze 6 levéllel szedtem fogamzásgátlót, előtte évekig csak gumival szexeltünk. Miután a bogyót igen hamar letettem (eleve vonakodtam tőle, aztán kellemetlen hatásai voltak), megszakítással "védekeztünk" 9 hónapon át, amiből nem lett baba. Utána vágtunk bele élesben, 7 hónapja, ezidáig semmi, leszámítva 2 kémiai terhességet...
Jövő tavasszal töltöm a 27-et, férjem 31.
A bogyó abbahagyása után 2 hónapig gumiztunk,hogy tisztuljak,majd rá egy hónapra megfogantak,egyből 2!
21/L
Huvelygyurut hasznaltam, ami ugye hormonos. November vegen hagytam abba, marciusban fogant az elso baba, de akkor nem figyeltem direkt a peteerest, a veletlenre biztuk.
A masodik baba elott tablettat szedtem, de csak ket honapig, abbahagytam, peteeres koveteseel az elso honapban megfogant a baba.
A harmadiknal hormonspiralt hasznaltam, kivetettem, de meg 2 honapig vedekeztunk ovszerrel. Szinten nem figyeltem a peteerest, de az elso honapban megfogant a baba.
De a koromban nem volt semmi extra, 24, 25 es 32 eves voltam.
A nagyobbik fiam rögtön elsőre, 20 éves voltam akkor. Nem szedtem előtte gyógyszert már évek óta.
A kisebbik fiam másfél év próbálkozás után, gyógyszeres segítséggel (az apa nem ugyanaz, de a férjemet is megvizsgálták, hiperszuper jó eredményei vannak, a hiba nálam volt). Itt 28 éves voltam.
Mindkétszer egyszer nem védekeztünk.
először 20-21 évesek voltunk,most másodszorra 25-26 év
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!