Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi próbálkozás után jött...

Mennyi próbálkozás után jött össze a baba?

Figyelt kérdés

Ha előtte hormonos fogamzásgátlót használtatok, akkor légyszi erről is osszatok meg infókat. Tehát, hogy meddig használtad, mennyi szünet után jött össze a baba.

Ha "szokatlan" az életkorotok, akkor azt is megköszönném ha megírnátok.

2015. dec. 9. 17:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Lemaradt, sose szedtem fogamzásgátlót.
2015. dec. 9. 20:00
 12/14 anonim ***** válasza:
Kb. 17 éves koromtól 24-25 éves koromig szedtem gyógyszert, majd leraktam szüneteltetni és óvszerrel védekeztünk. 28 éves voltam, amikor egy hónapot ellazáztunk és nem húztunk gumit, egyből meg is fogant a gyerkőc.
2015. dec. 9. 21:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem az első és harmadik terhességem első hónapban, a második második hónapban, de ő sajnos nem maradt velünk..(29, 31 és 32 voltam), megszakítással védekezünk egyébként 9 éve mióta együtt vagyunk.
2015. dec. 9. 21:31
 14/14 anonim ***** válasza:

4 évig szedtem fogamzásgátlót. Babatervezés előtt már 4 évvel abbahagytam. Kiderült a pcos, ir, aztán később az enyhe pajzsmirigy-alulműködés. Fogamzásgátló abbahagyása után 1 évvel jött meg újra magától a menzeszem a 3-as kezelés hatására (pontosabban akkor nagyon szigorú szénhidrát-diétán voltam, gyakorlatilag semmilyen gyorsan felszívódó szénhidrátot nem ettem, vagy tényleg nagyon-nagyon minimálisat, azt is max. gyümölcs formájában, azokból is az alacsony glikémiás indexűekből).

Babatervezés előtt 4 hónappal csekkoltattam újra a hormonjaimat, akkor derült ki a pajzsmirigyes dolog, ezt újabb diéta követte, és az első hónapban összejött a baba. Pont a magyar átlagot erősítem az életkorommal, amikor szülök.

29 hkm

2015. dec. 9. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!