Mennyi próbálkozás után jött össze a baba?
Ha előtte hormonos fogamzásgátlót használtatok, akkor légyszi erről is osszatok meg infókat. Tehát, hogy meddig használtad, mennyi szünet után jött össze a baba.
Ha "szokatlan" az életkorotok, akkor azt is megköszönném ha megírnátok.
4 évig szedtem fogamzásgátlót. Babatervezés előtt már 4 évvel abbahagytam. Kiderült a pcos, ir, aztán később az enyhe pajzsmirigy-alulműködés. Fogamzásgátló abbahagyása után 1 évvel jött meg újra magától a menzeszem a 3-as kezelés hatására (pontosabban akkor nagyon szigorú szénhidrát-diétán voltam, gyakorlatilag semmilyen gyorsan felszívódó szénhidrátot nem ettem, vagy tényleg nagyon-nagyon minimálisat, azt is max. gyümölcs formájában, azokból is az alacsony glikémiás indexűekből).
Babatervezés előtt 4 hónappal csekkoltattam újra a hormonjaimat, akkor derült ki a pajzsmirigyes dolog, ezt újabb diéta követte, és az első hónapban összejött a baba. Pont a magyar átlagot erősítem az életkorommal, amikor szülök.
29 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!