Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babaprojekt, próbálkozás....

Babaprojekt, próbálkozás. Csak engem idegesítenek ezek a szavak? Ti mit használtok rá? Vagy mik idegesítenek?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy azért, mert érzékenyen érint a téma, de zavar, ha egy új élet létrehozását simán csak projektnek hívják. A próbálkozásról pedig a közmondás jut eszembe, hogy a kutyák szoktak próbákozni.

2017. aug. 16. 21:22
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Én fiatalon mentem férjhez, közünk nem volt még akkor a babához, de egy okos egyetemi tanárom benyögte, h biztos VISELŐS lettem. Na ehhez képest szerintem még a vemhes is kedvesebb... Egyébként mi csak annyit mondtunk mindig, hogy szeretnénk már kisbabát, vagy várjuk, hogy legyen. Nekem is furák a projekt, gyártás, csinálás és egyéb szavak ezen a téren.
2017. aug. 16. 22:21
 22/38 anonim ***** válasza:
54%

Semmi bajom ezekkel a fifejezésekkel.

Akiket zavarnak a fent említettek:

Ti mit mondtatok mikor egy barát megkérdezte h "mikor lesz baba?"/ szeretnétek e babát?

Nálunk pl a munkahelyen ezt megbeszéltük a kolleginákkal, mert nehéz fizikai munka, és így többet segítettünk egymásnak.

Pl mikor mi szerettünk volna babát a férjemmel, ( és ezt tudták a munkatársaim) nem én cipeltem a ládákat/konténert stb

2017. aug. 16. 22:21
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

:) na jo.. En nem olvastam végig, csak atfutottam. A golyas cuki. Na de mégis.. Eleve en pl nem beszéltem errol mással.. De ha megtettem vna inkabb mondom,hogy tervezzük a gyermeket vagy hasonló, mintha azt mondanám h szaporodni akarunk. Vagy nemtudom.. Engem ez annyira nem idegesít. Tőlem aztan hivhatja akárhogy...

Nekem ma azt mondta egy bnom h "k.runk,mint a nyulak.." Na ez jobb? Akkor mar inkabb a probalkozas.. Mert hat na.. Ez gusztustalanabb.

2017. aug. 16. 22:31
 24/38 anonim ***** válasza:
41%
Azért a kérdező semmi jobbat nem tud kitalálni annál, amit lefikázott.
2017. aug. 16. 22:33
 25/38 anonim ***** válasza:
55%

A babaprojekt nem tetszik, a próbálkozást normálisnak tartom, mert azt én se szerettem volna mondani, hogy Igen, dugunk, hátha lesz valami.

Babóca, ami idegesítő, illetve a kistesó szó, mikor pl össze akarják hozni a kistesót. Mintha valami kelléket akarnának beszerezni a nagyobb gyereknek.

2017. aug. 17. 00:42
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Hát, mi nem hívtuk sehogy. Ha kérdezte valaki, azt hiszem, úgy meséltem, hogy x hónapban abbahagytuk a védekezést. A pocak szótól rosszul vagyok, a pocaklakótól még jobban, de bocsássatok meg, én a kismamát se szeretem. Valamiért arról meg mindig a kantáros gatyás, vagy a hatalmas nyáriruhás nők jutnak eszembe. A "nem várt mensiről" ne is beszéljünk. Én terhes vagyok, és hasam van. NEm hiszem, hogy ettől alpári vagyok.
2017. aug. 17. 07:57
 27/38 anonim ***** válasza:
79%
Engem nem idegesít semmi, csak az ha valaki ilyen hülyeségeken lovagok :)
2017. aug. 17. 08:36
 28/38 anonim ***** válasza:
57%
lovagol
2017. aug. 17. 08:36
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

A próbálkozás meg olyan, mintha a párnak lövèse sem lenne róla, mit hová kell ès ezèrt csak próbálkoznak... 😀

Minek avatsz be idegeneket ilyen szemèlyes dologba! Èn rövidre zártam mindig is az ilyen jrllirányú kèrdèseket. Ha túl sokakat engedsz betekinteni a terveitekbe mèg azt képzelik közük van hozzá, na akkor aztán jönnek a kèretlen jótanácsok, pozitúra javaslatok stb.

2017. aug. 17. 10:31
 30/38 jafnrétti ***** válasza:
45%
A babaprojekt nekem sem tetszik, nem is használtam soha. Próbálkozni viszont mi is próbálkoztunk,nem nagyon tudok más szót használni arra a másfél évre, amíg arra vártunk, hogy a második gyerek összejöjjön.
2017. aug. 17. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!