Babaprojekt, próbálkozás. Csak engem idegesítenek ezek a szavak? Ti mit használtok rá? Vagy mik idegesítenek?
Semmi bajom ezekkel a fifejezésekkel.
Akiket zavarnak a fent említettek:
Ti mit mondtatok mikor egy barát megkérdezte h "mikor lesz baba?"/ szeretnétek e babát?
Nálunk pl a munkahelyen ezt megbeszéltük a kolleginákkal, mert nehéz fizikai munka, és így többet segítettünk egymásnak.
Pl mikor mi szerettünk volna babát a férjemmel, ( és ezt tudták a munkatársaim) nem én cipeltem a ládákat/konténert stb
:) na jo.. En nem olvastam végig, csak atfutottam. A golyas cuki. Na de mégis.. Eleve en pl nem beszéltem errol mással.. De ha megtettem vna inkabb mondom,hogy tervezzük a gyermeket vagy hasonló, mintha azt mondanám h szaporodni akarunk. Vagy nemtudom.. Engem ez annyira nem idegesít. Tőlem aztan hivhatja akárhogy...
Nekem ma azt mondta egy bnom h "k.runk,mint a nyulak.." Na ez jobb? Akkor mar inkabb a probalkozas.. Mert hat na.. Ez gusztustalanabb.
A babaprojekt nem tetszik, a próbálkozást normálisnak tartom, mert azt én se szerettem volna mondani, hogy Igen, dugunk, hátha lesz valami.
Babóca, ami idegesítő, illetve a kistesó szó, mikor pl össze akarják hozni a kistesót. Mintha valami kelléket akarnának beszerezni a nagyobb gyereknek.
A próbálkozás meg olyan, mintha a párnak lövèse sem lenne róla, mit hová kell ès ezèrt csak próbálkoznak... 😀
Minek avatsz be idegeneket ilyen szemèlyes dologba! Èn rövidre zártam mindig is az ilyen jrllirányú kèrdèseket. Ha túl sokakat engedsz betekinteni a terveitekbe mèg azt képzelik közük van hozzá, na akkor aztán jönnek a kèretlen jótanácsok, pozitúra javaslatok stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!