Menstruácio után 5 nappal voltunk egyutt párommal. Nagyon szeretnénk babát ez volt az első probálkozás. Lehetséges hogy terhes leszek? Mikor csinálhatok tesztet? Szombaton voltunk egyutt.
Figyelt kérdés
2014. jún. 16. 17:49
1/9 anonim válasza:
Mensi elmaradása után csinálj tesztet, addig felesleges, nem fog látszani semmi. Simán lehetsz terhes, persze. De azért még próbálkozzatok! :) drukk!
2/9 anonim válasza:
Elvileg a menstruáció első napja után 14 nappal van peteérés.
3/9 anonim válasza:
Jól mondod, második: ELVILEG :) gyakorlatilag 11-17 nap között valamikor a leggyakoribb, de akármikor elképzelhető. A spermiumok pedig megfelelő körülmények között 3-5 napig is elélnek odabent a petevezetőben :) Szóval ember legyen a talpán, aki megmondja, hogy esélyes vagy esélytelen a kérdezőnek a kb. 10. ciklusnapja vagy sem :)
4/9 anonim válasza:
Így utólag kiszámolva én a mensi utáni első napon estem teherbe, szóval semmi sem lehetetlen, drukkolok :)
5/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat es a biztatast:) volt mar nalatok akinel elsore sikerult?
2014. jún. 16. 19:57
6/9 anonim válasza:
én két olyan párt is ismerek, akiknek elsőre sikerült, de ők mindketten peteéréskor próbálkoztak. Azért ahhoz nagy szerencse kell, de azért nem szabad az elsőtől csodát várni! :) Több hónap is eltelhet, mire összejön. Sőt, az a jellemzőbb.
7/9 A kérdező kommentje:
Értem hát remélem szerencsénk lesz és hamar sikerül majd nekünk is
2014. jún. 16. 20:25
8/9 A kérdező kommentje:
Akkor 3-4nap után tuti nem mutat a teszt semmit?
2014. jún. 16. 21:32
9/9 anonim válasza:
"Akkor 3-4nap után tuti nem mutat a teszt semmit?"
Úgy érted, hogy az aktus után 3-4 nappal? nem ártana kicsit tájékozódni. Nem, nem mutat. az érzékney tesztek is aktus után (vagyis pontosabban a megtermékenyülés után) 10-12 nappal mutathatnak valamit, de az sem biztos. Egyébként hány napos a ciklusod. Mert mondjuk ha 28 napos, 5 napos a vérzésed, akkor ti a 10. napon voltatok együtt, 28 napos ciklusnál az ovuláció általában a 14. napon van, tehát a kiskatonáknak 4 napot kellett életben maradniuk, hogy találkozzanak a petesejttel, és általában 3 napig életképesek (van, aki szerint 5, de szerintrem az nagyon ritka).
Szóval várd meg, hogy ne jöjjön meg és akkor tesztelj, de előre ne éld bele magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!