Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Betegesnek tartjátok ha...

Betegesnek tartjátok ha valaki "macskaanyának" nevezi magát?

Figyelt kérdés
2017. aug. 16. 13:26
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
28%

Nem gond, ha nem találtok normálisnak, totál nem érdekel :D De fantasztikus érzés belegondolni, hogy a macskámmal normálisabban bánok, mint sok szülő a gyerekével. Szívesen takarítok a macskám után, ez is a gondoskodás egyik jele, tehát nem zavar hogy sosem lesz szobatiszta. Éppen most hímeztetek neki egy lila takarót a nevével, rózsaszínben már van. Nyakörve is van már legalább 8 színben. És tudom kicsit morbid, de már azt is tudom, hogy melyik cég fogja elhamvasztani, ha majd egyszer eljön az ideje.

Nekem ő nagyon fontos, és kár leértékelni egy ilyen kapcsolatot, de ezzel nem engem minősítetek, hanem magatokat! Ha egyszer lesz gyerekem (nincsen kizárva, bár hiányérzetem sincsen), a macska sérthetetlen lesz a számára, nem fogja a farkát húzogatni, meg nyúzni, ha a macska nem akarja, ez biztos.

Szóval ma kiderült, hogy egy beteges, abnormális macskaimádó vagyok, megvolt az értelme, hogy felkeltem ;D Szép álmokat Nektek!

2017. aug. 16. 21:49
 42/51 anonim ***** válasza:
74%

:D ez elég anyagi természetű szeretet. Szóval te akkor szeretsz valakit, ha veszel neki ezt vagy azt? Ilyen összeg meg olyan összeg a kis cicára.

Mifelénk nem pézben mérik a szeretetet... vagy nálatok igen? Jobb is lesz neked a macskával, ő majd nem forgat ki téged a vagyonodból.

2017. aug. 16. 22:01
 43/51 anonim ***** válasza:
50%
Nem beteges, csak béna
2017. aug. 16. 22:07
 44/51 anonim ***** válasza:
80%
Sajnálom, tényleg az vagy. :D Egyébként meg nem a macskádért teszed, hanem magadért, a saját örömödre, vagy valamiféle önigazolás miatt, mintha ettől lennél remek ember, hogy mindenféle marhaságot megveszel neki. A cicád szerinted nem szarik rá vastagon, hogy hány nyakörve van, meg mi van a fekhelyére hímezve? Lassan sajnálom szegényt. :D
2017. aug. 16. 22:08
 45/51 anonim ***** válasza:
25%
Természetesen nem pénzben mérik a szeretet, de gondolom hallottad már azt, hogy a szeretettel nem lehet jól lakni. Tehát például ezért IS fontosak az anyagi természetű dolgok. Szeretem sok jelét leírtam már, de természetesen szelektíven olvastok :) Igen, a macskámat nem érdeklik a nyakörvek, talán magam miatt veszem elsősorban ezeket a kiegészítőket. De ti talán nem? Azt ne mondjátok nekem, hogy a különböző mintás, meg "anyám szeme fénye" szövegű ruhák érdeklik a pár hónapos/éves gyerekeitek :D Miért nem sima fehér ruhát adtok rá, őket sem érdeklik. Ja, hogy ti is magatok miatt ezek szerint. Akkor nem értem, hogy a másikat miért kell ezért megszólni.
2017. aug. 16. 22:21
 46/51 anonim ***** válasza:
74%

Figyeljetek, lányok, tényleg picit szánalmas szerintem is ez a nacskaanyu meg anyák napja ügy, de most nektek nem tejlesen tökmindegy? Ki tudja, miért alakult így annak az embernek az élete, ki tudja, ti az ő helyében milyenek lennétek. Azt meg éppen nagyon is meg tudom érteni, ha az idős nénik a kutyáikon élik ki a gondoskodási kényszerüket, mivel a gyerekeik felnőttek, unokák ki tudja, hol... szerintem ez aranyos. Mindenesetre sokkal jobb mint a mártírkodó, családszekáló fajta öregasszony. És legyetek erősek, valszleg a telefonon neg a távkapcsolón jóval több baci van, mint a macs fején vagy akár a vécédeszkán, előbbiek használata után mégse mosol kezet, mondon én mindezeket a gondolatébresztőket úgy, higy gyerekem van, de kutyám-macskám nincs.

Egy szó, mint száz, az a helyzet, hogy ordasul elkapott benneteket a csordaszellem és egymást hergelitek tök fölöslegesen.

Puszilok mindenkit.

2017. aug. 16. 22:25
 47/51 anonim ***** válasza:
67%
Igazad lehet utolsó :)
2017. aug. 16. 22:31
 48/51 anonim ***** válasza:
51%
Én inkább azt tartom betegesnek, mikor egyesek megversenyeztetik a szeretetet. Komolyan, nem mindegy egy-egy gyerekesnek, hogy egy gyerektelen mit gondol a macskájáról, kutyájáról? Majd egyszer lesz neki is gyereke, aztán akkor majd látja, hogy milyen egy gyerek, meg milyen azt szeretni. Ennyi. Most mit kell itt betegesezni, meg szánalmasozni embereket? Miért ne mondhatná azt, hogy cicaanyja annak a macskának? Mert nem igaz a szó szoros értelmében? Hát ő meg úgyérzi, miért zavar ez bárkit? Ennyi erővel aki tündérkének, meg királylánynak hívja a gyerekét az is szánalmas, mert se nem tündér, se nem királylány, csak egy gyerek a sok másik gyerek közül.
2017. aug. 16. 22:53
 49/51 anonim ***** válasza:
2017. aug. 17. 01:15
 50/51 anonim ***** válasza:
54%
Ő se árt ezzel senkinek, úgy gondolom, szóval ha ez beteg, akkor ennél nagyobb "betegsége" senkinek ne legyen. Más kérdés, hogy jó-e neki így igazán, meg persze bájos dolog másokon gúnyolódni, de általában középső csoportban rá szokott az ember jönni, annyira azér mégse klassz, ha valami miatt arra van szükségem, hogy másokat kinevessek. Igen, lehet, hogy problémája van ennek a lánynak, nem tudom, ez esetben örülök, hogy nekem ez speciel jelenleg nincsen, de ettől azért még nem érzem magam májernek... Ha ti igen, na az már megérne egy misét.
2017. aug. 17. 09:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!