Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Husi/duci csajok ti, hogy viszonyulnátok ha s párotok ilyeneket kérne/csinálna az ágyban? Teljesítenétek vagy betegesnek tartanátok?
Poci simogatás, paskolás. A háj gyurmázása, a hurkák gyengéd csípkedése. A has puszilgatása.
Csokival, fagyival, tejszínhabbal, Nutellával egymás összekenése. Majd ennek lenyalogatás, maszatolása.
Illetve a pénisz hurkákkal történő kényesztetése.
Esetleg néha megkérne titeket arra, hogy szex előtt, előjáték alatt igyatok szénsavas üdítőt, hogy büfizzetek párat.
Ez rémisztő lenne nektek vagy benne lennétek?
#7 Ki mondta, hogy tárgy egy nő? Nagy zavarok vannak nálad. Hidd el van aki ebbe belemenne és élvezné is. :)
Ez nem káros senkire nézve, mivel itt nem kényszerítésről van szó... Ez csupán ártalmatlan vágy, fantazia. Az első két pont pedig egyáltalán nem durva, a másik kettőt is csak fura...
Ha ez ennyire kiakaszt, mit reagálsz egy nekrofilra, vagy pedofilra ami tényleg beteges vagy egy feeder fétishez, ami tényleg veszélyes a másik félre, esetleg ahhoz ha valaki a fizikai erőszakra izgul (pl. folytogatás).
A fentiek betegesek és veszélyesek, amit leírtam az csak ritka és fura, de a betegestől messze van.
Molett vagyok, de azért hurkáim nincsenek, annyira nem veszélyes. Szeretem, ha puszilgatnak, de ki nem?
Kenekedés megvolt párszor, és tetszett.
A büfis kérdésed meg taszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!