Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, amikor este elaludtok FB-ozás közben, mi lenne az a szám reggel, amit már fanatikusnak, betegesnek gondolnátok, amikor rápillantanátok a kiszemeltetek üzeneteinek számára?
Mondjuk számoljunk 5 percenként egyel. Akkor az 12 minden órában. Alszom 8 órát, akkor az 96. Kerekítsünk 100ra.
100.
Nekem már 3-ik is nyomulós lenne.
Írt egyet, nem kapott választ, elgondolkozik, ír még egyet, hátha technika ördöge, stb.
A harmadik nekem már erőszakos tolakodásnak számít.
Mennyire kezdetleges a kapcsolat? Lehet e már kapcsolatnak nevezni?
Egyébként nem a számtól függ, számomra inkább a gyakoriság és a tartalom a lényeg. Ha 5 percenként egymásután háromszor megkérdezi, hogy itt vagyok-e még már az is több mint sok. (hát még ha mondjuk számonkérne, hogy miért nem válaszolok) Ha ír, nem kap választ, húsz perc múlva megint ír valamit, majd mondjuk jó éjszakát kíván mert rájött mi történhetett az nem sok.
Max 3 uzenet
Kiveve ha minden szot kulon is akkor max 10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!