Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyáron a táborban szinte minde lány (reggel, este) törölközőben császkált nem zavarta őket h fiúk is vannak ott?
Figyelt kérdés
Én tangában és melltartóban voltam de az is több mint a semmi (16/l)2014. okt. 5. 09:54
1/6 A kérdező kommentje:
Kihagytam egy fontos dolgot vagy épp meztelenül flangáltak
2014. okt. 5. 09:55
2/6 anonim válasza:
hol is van/volt/lesz ez a tábor? :P
3/6 anonim válasza:
Már nagyon kancásak lehetnek és csak arra várnak, hogy valaki leteperje ôket. :3 Egyébként meg valszeg nem szégyenlôsek és ennyi.
5/6 anonim válasza:
A régi szép idők... Ilyen volt nálunk is, csak hát az osztályomban nem sok olyan lány volt, akik, hogy is mondjam... akinek kettőnél kevesebb tokája volt. Az ilyen fiatal hölgyek meg nem túl vonzóak számomra monokiniben, bár ízlések és pofonok, valakinek biztos ez a zsánere.
6/6 anonim válasza:
Egyszerűen: nem szégyellősek.
A másik véglet meg az, amikor a csaj még az ágyban sem mer meztelenre vetkőzni! Ez legalább olyan gáz, ha nem nagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!