Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Betegesnek tartjátok ha...

Betegesnek tartjátok ha valaki "macskaanyának" nevezi magát?

Figyelt kérdés
2017. aug. 16. 13:26
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
33%
Nem azt mondom, hogy ő a gyerekem, hanem az, hogy mellette nem kell gyerek. Nem tudom, hogy ez a határ melyik oldalára esik.
2017. aug. 16. 14:40
 22/51 A kérdező kommentje:
Utolso! Ilyet màr èn is làttam...hat kerülgetett a hànyinger... na meg mikor a macskat puszilgatjàk, elötte meg a seggèt nyalta ( persze kutya sem jobb) meg mikor az asztalra megy. ( azzal a làbbal kaparja ez az ürülèkèt....)
2017. aug. 16. 14:44
 23/51 A kérdező kommentje:
#19-esnek irtam
2017. aug. 16. 14:47
 24/51 anonim ***** válasza:
34%

Hát akár nekem is írhattad volna :) Engem nem sért meg egyáltalán. Én ugyanis simán adok a cicám fejére puszit, és rajtam alszik minden este. Egy átlag ember, aki nem így tartja a macskáját, elképzelni sem tudja, hogy mennyire tiszta tud lenni egy ilyen szobacica, ezért nem is érdekel, ha más ezt undorítónak tartja. A macskám tisztább, mint sok ember és ezt túlzás nélkül mondom!

Nekünk is van udvari macskánk, ami nem jön be. Na őt én sem puszilgatom, illetve ha megsimogattam, mosom a kezem. De a szobacicámnál, sosem mosok azért kezet mert hozzáértem, simogattam.

Takarítónő heti kétszer jár hozzánk, szóval még szőr sincs sehol (persze macska, de amúgy is mindig le van vágva a szőre), szóval tiszták vagyunk. Ja és párom is van már 5 éve :)

2017. aug. 16. 14:56
 25/51 anonim ***** válasza:
69%
#perzsa macska
2017. aug. 16. 14:56
 26/51 A kérdező kommentje:
Ès szerinted a benti macska nem nyalja a seggèt?? 😆😆😆 nekem aztàn mindegy hogy csinàlod...
2017. aug. 16. 15:09
 27/51 anonim ***** válasza:
38%
Egyáltalán nem beteges. De aki betegesnek tartja, annak a legjobb szívvel kívánom, hogy ez legyen a legeslegsúlyosabb betegség az életében. Mindenki azt szereti a legjobban, aki őt viszontszereti, és akiről gondoskodhat, akkor is, ha az "csak" egy macska vagy kutya. Neki ez jutott. Valszeg ezekben az emberekben sokkal több felelősségérzet és anyai ösztön van, mint egyes "édesanyákban" akiknek csak úgy megtermékenyült a petesejtjük aztán kipottyantottak egy szerencsétlen gyereket maguk sem tudják minek, mert vannak ilyenek. Amíg nem voltak gyerekeim, addig egy cica volt az imádott "gyerekem" (az is maradt haláláig) és az anyai ösztön igencsak hasonlított. Hú de súlyos beteg vagyok. Ha lenne bennetek empátia, akkor lehet, hogy el tudnátok képzelni. Tudod mi az az empátia? Hogy beleképzeled magad más helyzetébe, megpróbálva megérteni az érzéseit és nem kívülről kritizálni. Nem könnyű, de fejleszthető. Próbálkozzatok!!!! Hátha sikerül!!!!Persze kritizálni meg szörnyülködni könnyebb...
2017. aug. 16. 15:11
 28/51 anonim ***** válasza:
38%

27-es! Teljesen egyetértek veled! Az egyetlen amiben nem, hogy ez nem mindig kényszerhelyzet, meg ez adatott csak, hanem van hogy választás kérdése (pl. az én esetemben!) De teljesen igazad van, ítélkezni nem kellene!

És kérdező! Igen, ő is nyalja a fenekét és tudod, mit? Nem érdekel! Semmit nem eszik, csak a minőségi macskakajákat. A te gyereked ürüléke valószínűleg ennél jóval visszataszítóbb.

2017. aug. 16. 15:44
 29/51 anonim ***** válasza:
37%
Nahát, kedves kérdező! Talán már ébredezik benned az empátia? Ez igazán jó jel, ha sajnálni tudsz valakit, akkor talán az empátia is menni fog!!! Csak így tovább!!!
2017. aug. 16. 15:53
 30/51 anonim ***** válasza:
74%

Mostanában nem sok kérdésre válaszolok, de erre muszáj.

Igen, totál beteg.

A legdurvább amit most láttam nyaralás alatt a Balatonon a következő volt:

Adott 4 felnőtt (papa,mama, anyuka, apuka) + 2 unoka és a kutya.

2 gyerek egymást kente naptejjel, egymást segítették be a vízbe, adták fel egymásra a karúszót, néha az anyjuk kötelességből oda-oda szólt nekik azért, vagy igazított rajtuk (4-8 évesekről beszélünk).

A kutyuskát közben négyen abajgatták, fotózkodtak vele. Csábítgatták a vízbe, közben persze elhangzottak a bűvös szavak a kutya felé intézve, miszerint keresd meg a nagyit, menj a papához stb.

Komolyan le voltak ejtve a gyerekek csóri kis Morzsi miatt (más volt a neve persze).

Na most valaki szerint ez normális, hogy a kutya legyen a felnőttek szeme fénye a gyerek meg kit érdekel?

Beteg igen, és mi több, ha valaki nem csípi ezt a fellálást azt már megbélyegzik, hogy gyűlöli az állatokat... korrekt.

Múltkor a pesti Teréz körúton láttam, ahogy tacskót babakocsiztat egy pár :/ tök beteg. Ja biztos érzéketlen vagyok ezek után, tuti műtétje volt a kutyusnak és járásképtelen lett.

2017. aug. 16. 15:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!