Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Betegesnek tartjátok ha...

Betegesnek tartjátok ha valaki "macskaanyának" nevezi magát?

Figyelt kérdés
2017. aug. 16. 13:26
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:
Lehet van kivètel de az èn kèt ismerösöm mindkettö fiatal es pàrkapcsolatban èl.nem arròl van szò hogy nem lehet gyerekük..
2017. aug. 16. 13:41
 12/51 Norman Bates ***** válasza:
29%

Most hallok eloszor ilyesmirol, de jot nevettem rajta.

Elso babamat varom, ha valaki majd hasonlot mond nekem a kisallatairol akkor ahhhoz biztos lesz par 'kedves' szavam.

2017. aug. 16. 13:45
 13/51 anonim ***** válasza:
69%

Ez így beteg, igen.

Pici korom óta van macskám, volt hogy pár napos kora óta neveltem, de soha nem jutott eszembe, hogy ez olyan, mint az anyaság.

Most már anya vagyok, tudom, hogy semmi köze egymáshoz a kettőnek.

2017. aug. 16. 13:48
 14/51 anonim ***** válasza:
49%

Hát, nézd, nekem van gyerekem, de a cicceket is gyerekeimnek tekintem.

Tőlem függnek, etetni, gondozni, nevelni kell őket, felelősséggel tartozom irántuk. Orvoshoz viszem őket, ha betegek, aggódom miattuk, ha valami bajuk van, vagy ha nem jönnek haza idejében. Ők az én szőrös gyerekeim. Mi a baj ezzel?

2017. aug. 16. 13:49
 15/51 anonim ***** válasza:
65%
Nekem is furcsa. De nem lepődök meg rajta. Egy volt kolléganőm, amikor megmondtam, hogy terhes vagyok, azt mondta, hogy oke. De neki van kutyája és az nagyobb felelősség, mert a vérekről csak 18 éves koraig kell gondoskodni, de a kutyáról élete végéig. És ha a gyereket megunjuk, akkor be lehet adni otthonban és ott gondoskodnak róla, de ha a kutyát menhelyre adná, akkor rövid időn belül elaltatnák. O céges bulira sem jart, mert soha nem kutyabarát szállodában tartottuk... De a kutyát nem hayghatta otthon, mert senkivel nem volt el...
2017. aug. 16. 13:54
 16/51 anonim ***** válasza:
86%

Nekünk is van macskánk, és én is azt mondom neki, hogy "Gyere ide anyához" vagy "Meg jött apád" és társai.

De azok, amiket ti írtatok (anyák napja, nem megy sehova, mert a kutyát nem hagyja otthon), azok szerintem is betegesek.

2017. aug. 16. 13:58
 17/51 anonim ***** válasza:
79%

Igen, én jót röhögnék rajta, illetve szánakoznék, attól függ, ki, milyen helyzetben állítja ezt.

Még a kutyát jobban megérteném, szerintem a jelleme jobban hasonlít egy kisgyerekre. (Bocs, macskások, igazából inkább macskás vagyok, de akkor is.)

2017. aug. 16. 13:59
 18/51 anonim ***** válasza:
29%

Én is ilyen vagyok, bár ezt a szót sosem használnám magamra és nem is gondolom azt, hogy egy macska olyan mint egy gyerek. Számomra sokkal klasszabb és megfelelőbb, ezért nem is szülök (feltehetőleg sosem).

Viszont nekem is vannak vele kapcsolatban olyan szokásaim, amit mások nem igazán értenek. Az én kis drágám, már 6 éve van velem és elképzelni sem tudom, hogy milyen lesz az életem, ha már nem lesz. Rengeteget költünk rá. Naponta is elég költséges az ellátása, de vannak időszakosan kifizetendő dolgok is. Minden nap Gourmet goldot reggelizik. Aztán napközben Friskies szobacicáknak és ivartalanított cicáknak való kaját kap. Délelőtt jutalomfalatozik is, amit direkt cicáknak gyártott keljfeljancsi szerű kisegérből kell kiügyeskednie. Délután whiskas antihairball falatokat kap, este pedig szaftos, tasakos cicakaját. Ez az, amit naponta megeszik és emellett persze a kristályos alom. De 3 havonta megy kozmetikushoz és ekkora kap egy teljes bolhairtást és férge hajtást, bár sosem volt még ilyen bajunk szerencsére. Az udvarra sosem megy ki, csak szállítókosárban amikor én is kint vagyok vele. Viszont szeret napozni, levegőzni ezért az egyik ablakra olyan erős szúnyoghálót tettünk, ami elbírja, ha ő felkapaszkodik rá, tehát akkor nyugodt vagyok, ha abban az ablakban ül.

Viszont egy picit mégis igaz rám az "anya" szó, mert sok mindenre figyelek vele kapcsolatban. Például ablak nem lehet nyitva, ha ő nincsen elzárva, nehogy meglépjen. Amikor felmosok, őt becsukom valamelyik szobába, nehogy az erős felmosószer fejbe kólintsa. Olyan növény sincs már a szobában, ami rá veszélyes, mert néha szereti legelni a növényeket, pedig van cicafüve. Hímzett takarója van, minden étkezéshez külön táljai. Azóta nem voltam több napra nyaralni, mert nem merem senkire sem rábízni, pont az ilyen "a macska az nem számít" egyének miatt. Egyik sem tudná megfelelően ellátni. Ha nem látom hosszabb ideje, azonnal keresem, mert ugye cica és szeret elbújva aludni, én meg ilyenkor idegeskedhetem :)

Szóval cicamami lennék?

2017. aug. 16. 14:19
 19/51 anonim ***** válasza:
75%
Van egy határ, amit ha átlépnek, azt betegesnek tartom. Az egyik kolléganőm 4 kutyát tart, ők a "szőrös" gyerekei. És szerinte gyereket nevelni nem lehet bonyolultabb, mint egy kutyát felnevelni, sőt. Amúgy együtt alszik velük, van, hogy villával/kanállal ad nekik az ebédjéből, utána ugyanazzal az evőeszközzel folytatja az evést, hagyja, hogy a száját megnyalják, és olyanra is volt példa, hogy az egyikkel együtt fürdött, én ettől rosszul vagyok. Szeressék és gondoskodjanak a házi kedvencekről, ez alap, de ezt a viselkedést én már nem tartom normálisnak.
2017. aug. 16. 14:38
 20/51 A kérdező kommentje:
Az okè ha valaki gondoskodik a macskàjàròl kutyàjàròl. ( nekünk is van kutyànk ès csalàdkènt tekintünk rà) de NEM a gyerekem es soha nem gondoltam hogy az anyja vagyok.bics de szerintem egyszerüen beteg aki ezt àllìtja.
2017. aug. 16. 14:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!