Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Betegesnek tartjátok ha...

Betegesnek tartjátok ha valaki "macskaanyának" nevezi magát?

Figyelt kérdés
2017. aug. 16. 13:26
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
30# ismernènk egymàst? 😁😁😉 mindenki csinàlja ahogy akarja...de beteges dolog az biztos, akàr tetszik akàr nem!egy àllat soha nem lesz egyenèrtèkü egy gyerekkel! Ès ahol igy van az nem normàlis dolog!
2017. aug. 16. 16:00
 32/51 anonim ***** válasza:
37%
Kérlek, kérdező, ne sajnálj! :) Tudod, amikor jött az első cinikus kommented, akkor éreztem először rád igaznak azt, hogy "aki nem képes egy kisállatot szeretni, annak a lelke egy része halott". Szóval egy picit én sajnállak téged, mert ez így igaz! :(
2017. aug. 16. 16:00
 33/51 anonim ***** válasza:
40%
Fogalmazzunk úgy, hogy számodra nem normális dolog. A másik számára attól még lehet az a normális!
2017. aug. 16. 16:01
 34/51 anonim ***** válasza:
68%

Igen,annak tartom. Én igazán szeretem az állatokat - igaz, nem a kedvenceim pont a macskák, és nálam nem is az a szeretet, hogy együtt alszunk, buzerálom -, de ha választani kéne az állat és a gyerekem között,össze se tudnám hasonlítani őket. És betegnek tartom, aki igen.

Van egy ismerősöm, nála ggyerekpótlék a kutya, mert gyereke nem lehet. Őt megértem és nagyon sajnálom. De aki azt mondja, hogy egy állat ugyanolyan, mint a gyereke, akiért folyatta a vérét a szülőszobán, és a testében fejlődött ki,vagy az anyja, aki feltétel nélkül szereti (nem a vacsoráért), és egész életében mellette állt - az tényleg beteg ember.

2017. aug. 16. 17:06
 35/51 anonim ***** válasza:
65%

Jajj, mi a koleszban páran a múltkor néztünk valamit a tévében, es volt benne, hogy valami nem tudom milyen celeb a kutyáját a gyerekének tekinti, meg ilyenek. Erre én mondom, hogy ez baromira beteges. Erre úgy le lettem ugatva mindenki által, ilyeneket mondtak, hogy egy kutya jobban megérdemli a szeretetet, mint az ember, meghogy a kutya nem fogja elárulni, meg ilyenek. Én meg mondtam, hogy a kutya soha nem lesz olyan, mint az ember, szeretheti bármennyire, de kutyát tartani nem olyan, mint gyereket nevelni. Erre le lettem szólva, hogy mennyire érzéketlen vagyok.

De azért a kommenteket olvasva megnyugodtam, hogy vannak még normális emberek.

2017. aug. 16. 17:15
 36/51 anonim ***** válasza:
71%

Ezen most kiégtem: " Igen, ő is nyalja a fenekét és tudod, mit? Nem érdekel! Semmit nem eszik, csak a minőségi macskakajákat. A te gyereked ürüléke valószínűleg ennél jóval visszataszítóbb." - ad egy: a gyerekem nem nyalogatj a kakis fenekét aztán magát mindenhol uagyan azzal a nyelvével. Ad kettő: teljesen mindegy milyen minőségi kaját eszik valaki, a kaki az kaki, tele baktériummal a macskáé is, meg a gyereké is. Normális ember a kakis pelenka csere után is kezet mos, és a kakis gyereket sem puszilgatja ott ahol kakis.

Az állatokat szeretem, de nem eszem egy tálból velük, nem puszilgatom, és kezet mosok ha simogattam őket. Gonosz vagyok, mi? Amit a kérdező ír az pedig abban a formában tényleg több mint furcsa.

2017. aug. 16. 17:43
 37/51 anonim ***** válasza:
15%

Szóval a macska körbenyalja a fejét? Nem tudom, felénk nincs a macskáknak ekkora nyelve? Mert én nem a fenekét puszilgatom, hanem a fejére szoktam adni. És mondok még érdekesebbet? Szívesebben takarítom el egy macska ürülékét, mint BÁRMELYIK emberét! (még ha az a valaki belőlem jött is ki!)

Nagyon örülök, hogy nem vagyunk egyformák! :)

2017. aug. 16. 17:52
 38/51 p.szabina1223 ***** válasza:
38%

Hát eléggé beteges, ha valaki totál úgy bánik a kutyával, macskával, mint egy gyerekkel. Errefelé főleg az idősebb nénik szoktak úgy összejárni a kutyáikkal, mint az anyukák a játszón és egymásnak beszélik hogy most kutyakozmetikusnál voltunk, kutyás strandon voltunk, miket ettünk és miket ittunk, így többes számban :S Durva...

Meg olyan is volt, hogy az anyuka a gyerekkel kiabált, a kutyát meg dicsérte.

Én is szeretem az állatokat, de az állat, az állat, nekem nem több. Ad sok szeretet, sok örömet lelhet benne a gazda, de a gyerek az teljesen más kategória.

Nyilván van, akinek nem lehet gyermeke és egy állaton éli ki az ilyesmi ösztöneit, de akinek van gyerekük, de ennek ellenére a kutyával, vagy macskával bánnak így, hát az eléggé tragikus.

2017. aug. 16. 18:54
 39/51 anonim ***** válasza:
70%
Láttál te már macskát tisztálkodni?! :D Annyira szerelmes vagy a tiédbe, hogy-hogy nem tűnt még fel? Megnyalja a mancsa szélét, és azt dörzsöli a fejéhez, pofijához. És ezt kismilliószor megismétli. De nyugodtan puszilgasd a fejét, a te dolgod. :) De annak tudatában tedd, hogy tényleg nyalogatja a fenekét, és adhatsz neki bármilyen királyi ételt is, a kaki akkor is tele van baktériumokkal, élősködőkkel. Egy gyerekkakival összehasonlítani meg vicc, különben is, mikor nyalogatja egy gyerek a fenekét? :D A másik, hogy míg egy gyerek egy idő után szobatiszta lesz, addig a macskád után élete végéig takaríthatod az ürülékét...
2017. aug. 16. 19:01
 40/51 A kérdező kommentje:
Köszi nektek hogy probàltàtok neki elmagyaràzni hogy mièrt is undorìtò egy macskàt puszilgatni...ès hogy mennyire nem összehasonlìthatò egy gyerek dolgàval...nekem erre nem volt lelki eröm.. 😁😁😁 ja es nekunk is van kutyànk akit szeretünk😉 de mindennek van hatàra! Soha nem puszilgatom!
2017. aug. 16. 20:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!