Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Félek gyereket vállalni! Más...

Félek gyereket vállalni! Más is volt ezzel így?

Figyelt kérdés
Minden adott a gyermekvállaláshoz. Jó munkahely, saját lakás, remek férj. Mégis félek. Mindig is tudtam, hogy szeretnék gyereket,majd egyszer... Azt gondoltam, ha készen állok rá, érezni fogom. Engem sohasem kerített hatalmába ez a "minden áron anya szeretnék lenni" érzés. Pedig ezt vártam. Most pedig meg kell hoznom egy tudatos döntést. Szeretnék jó anya lenni,de fogalmam sincs,mit kell kezdeni egy gyerekkel. Nálnk sajnos sosem voltak kisgyerekek a családban, igy semmi tapasztalatom. Nem is tudom,mi a konkrét kérdés. Aki érzett már így,tudja miről beszélek. Az ő válaszukat várom...
2017. aug. 9. 20:21
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Lett, 13 hónapos. ☺️

Tudatos döntés volt, és elkapott a pánik, amikor pozitívat teszteltem. 😅

Életem legjobb döntése volt, ha újra kezdhetném, akkor is így döntenék...

2020. jan. 18. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!