Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukak ti mit foztok es hany...

Anyukak ti mit foztok es hany naponta?

Figyelt kérdés
Elsosorban olyanok valaszara vagyok kivancsi, akiknek van idejuk fozni, nem rendelnek stb. Kifogytam az otletekbol. A heten volt gyumolcs leves spagettivel, rakott cukkini, patiszon fozelek, ovari karaj krumplipurevel, rantott hal vegyes zoldseggel, lecso, husleves rantott hussal, petrezselymes krumplival (ez lesz holnap). De jovo hetre mit fozzek? Ti milyen egyszeru, gyors kajakat csinaltok?
2017. júl. 29. 15:41
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
.
2017. júl. 29. 22:54
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Jövő hétre rekkenő hőséget, aszfaltolvasztó kánikulát jósolnak, így nálam kizárólag az lesz a szempont, ami 20 perc, fél óra alatt elkészíthető és bár a konyhám elég hűvös, a sütőt nem vagyok hajlandó bekapcsolni, amig 30 fok alá nem megy. Ezen logika mentén elsősorban tészták és főzelékek jöhetnek szóba, esetleg csirkemell, amit seperc alatt meg lehet grillezni. Ezen a héten csináltam egy hatalmas adag húslevest, adagonként lefagyasztottam, az jó alap lesz bármilyen krémleveshez, bár a nagy melegben szerintem mindkét gyerek csak minimális főttet fog enni, azt is inkább még reggelire, esetleg vacsorára, de délben biztosan nem. Ez általános jelenség itt, hogy a kérdezők maguknak válaszolnak, csak ha nem keverik össze a beléptetett regisztrációkat, akkor nem buknak le. Mondjuk hogy egy ilyen kérdésnél tényleg mi értelme? Megkérdi ki mit főz, mert nincsen ötlete, erre utána beírja a már jövő hétre előre megtervezett menüt? Mi értelme? Már az sem volt igaz, hogy nem tudja mit egyenek. Beszélgetni akar? Akkor miért nem megy valami csevegőfórumba, vagy kérdi úgy, "ki mit főz majd, én ezeket fogom?" Mennyire kell unatkozni és mennyire kell sajnálatra méltó, szánalmas életet élni ahhoz, hogy az ember kamukérdéseket gyártson és utána saját magával csevegjen? Azért valahol nagyon szomorú.
2017. júl. 30. 09:25
 23/34 Norman Bates ***** válasza:
100%

Akkor most azert tetted fel a kerdest, hogy legyen kinek elmeselned a jovoheti menut egy masik felhasznalobol?

Ne aggodj en felpontozlak szivesen 4-es/kerdezo, ha ettol szebb lesz a napod :)

2017. júl. 30. 10:29
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy annyira büszke volt a menüre, hogy muszáj volt kiirnia ide, hogy mindenki lássa, de mégse írhatta oda egy "szerintetek terhes vagyok?" kérdés alá. 😂😂
2017. júl. 30. 12:33
 25/34 anonim ***** válasza:
87%
Igen lehet😂😂
2017. júl. 30. 12:52
 26/34 anonim ***** válasza:
88%
Azóta nem is ír a kérdezo😁😊😁
2017. júl. 30. 12:53
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Najò sírok miazisten 😂😂😂
2017. júl. 30. 23:17
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Hogy a kérdésre is válaszoljak: ilyen melegben miminumra veszem a főzést. Tegnap dínó csirkefalatokat sütöttem ki, lencsefőzelék volt hozzá. Mától ezt is csökkentem, tészta lesz valamivel, még nem tudom, mivel, és paradicsomleves.
2017. júl. 31. 09:39
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Elbujdokolt..
2017. júl. 31. 13:02
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintetek terhes vagyok?
2017. júl. 31. 13:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!