Anyukák! Hány naponta mostok? Milyen mosószert és öblítőt használtok?
egy 6 hónapos és egy 2,5 éves gyerekem van
én naponta mosok,van hogy naponta 2× is
általában Lenort vagy Arielt használok
heti egyszer mosok (szombaton egész nap), vasárnap este közös filmezés alatt meg kivasalok.
Ariel actilift mosóport használok a színes ruhákhoz, DM-est a fehérekhez és Coccolino happy yellow öblítőt.
A héten 6 adag mosás ment le.
1 gyerek van.
Hány flakon havonta?? Azt se tudom, mikor vettem utoljára az öblítőt. Most fogyott el 1 lenor és fix hogy nyáron is használtam. Ezt csak a mi ruháinkhoz. A babáéhoz denk mint vagy sanytol. Azt is több mint egy hónapja vettem.
Mosópor Perwoll. 3 literes, nyáron kezdtem meg.
Folttisztító: marhaepeszappan. Nem kopik túlságosan.
3 gyerek van.
Naponta mosok,van,hogy ketszer.
Ariel vagy persil es silan vagy coccolino.
Altalaban nagy mospszert veszunk.2-3 honapig eleg(kozelebb a 3 hoz).oblito egy kicsi fogy havonta altalaban.ha extrem sokat mosok (pl apa maszekol,vagy ideny vegen a kabatok,vastag nadragok)akkor tobb picivel.
10;8,5 eves es 7hos fiuk vannak.
Egy héten 2x mosok,de akkor egész nap megy a mosógép és a szárítógép. Sose néztem mennyi mosógél,öblítő megy el. Talán havi egy nagy flakon mosógél,öblítő tovább elég.
3 gyerek (6 éves,2 éves és 3,5 hónapos)
Kevés Tide mosópor (nagyon sok év folyékony használata után visszatértem és jobb), Lenorral, amiből picit teszek vízzel hígítva, hogy ne tapadjon bele a mosógépbe.
5 fős család napokra osztva átlag napi 1,5 mosás.
Sima mosószappan ha foltok vannak vagy zoknira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!