1,5-2 éveseteknek hány darab pelust használtok el naponta?
4-5 pelus fogy el (Libero), bár ő egy nap csak 1x kakál.
Popsitörlőből Müllerest veszünk.
Nálunk is 4-5 db pelus fogyott eddig, Aldi-DM-Rossmann pelust használtam, mikor melyik volt akciós.
De mióta a Rossmann új fehér zacskós prémium pelenkáját használjuk, akár a 4 is bőven elég (3 is elég lenne, csak jobban szeretem kicserélni, de férne még bele) Imádom, szuper pelus, nagyon vékony, a legvékonyabb, amivel találkoztam, és baleset sem volt még vele soha! Az abszolút kedvencem :)
Popsitörlőből pedig a DM sajátmárkás törlőkendője, a sárga zacskós, kamillás! Az AXXO-t is szerettem, de nem túl jók az összetevők :(
5-6 pelus fogy naponta (Aldis-MyLove) attól függ, nyilván ha hasmenése van, akkor több is.
De azért fogy ennyi, mert sokat iszik, és az éjjeli min. 1x-i pelus cserét is beleszámoltam. :)
Német Pampers pelenkából csak 4-5 kell naponta. Azt jobban szeretem, mert bár az Aldis jó minőségű, nincs a 4es és 5ös között köztes 4+ os méret. Legalábbis Magyarországon nálunk.
Popsitörlőből a Huggies zöld volt a kedvencem de mióta kivonták a forgalomból mindig másmilyen van itthon..
Akkoriban 3 pelenkát használt naponta.
2 évesen lett szobatiszta nappalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!