Miért van az, h a nagykörúti combinók szinte naponta van, h 4-5 darab kiáll "utasokat nem szállít" jelszóval, de a régebbi ganzics villamosoknál nem volt ilyen probléma?
A szuper Combino már akkor kiáll, ha az utastájékoztató rendszer meghibásodik! A régiekkel még nem volt ilyen gond. Szép új világ! Tetszik?
Kölyök koromban még fapados villamosok voltak, a nyári változatnak nem voltak ablakai, nem is hiányzott a klíma!
Ja, meg gombnyomásra nyíló ajtajai se voltak, csak egy felemelhető rács a peronon!
Azért is állhat ki, mert lejárt a "munkaideje".
Csak ezt tudja nekünk, utasoknak is jelezni, egy ilyen felirattal.
Nekem a Combino (a világ leghosszabb, egyterű villamosa) a kedvencem.
Azért azt hozzá kell tenni, hogy ha valaki rendszeresen jár a 47-41-18 villamos vonalán, akkor ott is nem egyszer látni utasokat nem szállít táblát a villamoson.
De pl volt hogy nem működött az ajtó, meg nem indult a villamos, ezért visszament, vagy pl baleset után is (nem 1x kanyarodott ki elé 1-2 ökör) mindig leszállítják az utasokat, a villamos meg megy kocsiszínbe, pedig nincs látható baja.
De mondjuk akkor elég sokat kell figyelned a villamosokat, ha napi 4-5-öt is meg tudsz számolni, mert én eddig még elvétve láttam ilyet, pedig nem keveset villamosoztam 4-6 vonalon sem.
Amúgy én mindkét típust szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!