Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi lehet a probléma akkor, ha...

Mi lehet a probléma akkor, ha naponta többször is elmegy az internet kb 4-5 percre?

Figyelt kérdés
Az internetszolgáltatót már felhívtam, ők azt mondták nem látnak szakadást az internetkapcsolatban (Invitelnél vagyunk). Pár hónapja kicseréltük a routert is egy vadonbat újra TP-LINK TL-WR1043ND, nem hiszem, hogy ezzel lehet a gond, mert előtte is csinálta. Tehát amire gyanakszom az a modem, amit még a szolgáltatótól kaptunk több mint 8 éve. Ez pedig egy D-Link 360R ADSL modem. Tud valaki segíteni, hogy miket lenne érdemes megpróbálnom?

2013. márc. 3. 08:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Mond a szolgáltatónak hogy jöjjenek ki!És lehet hogy megpróbálják egy modemcserével.De ha nem jönnének ki(elég fura lenne)akkor neked kell venni modemet , hátha megoldódik a probléma.De lehet hogy a kábelekkel van baj.
2013. márc. 3. 08:27
 2/3 anonim válasza:
Ha már 8 éves a modemed és volt már esetleg sávszélesség bővítés 80% hogy a modem okozza a gondot. A szolgáltató ingyen cseréli.
2013. márc. 4. 08:36
 3/3 baad ***** válasza:
Akár a Router is lehet, én is sokat szívtam 1043ND és társaival. Vettem egy broadcom chipsetest, ezzel jeleneleg 45 nap az uptime, az is FW update miatt ennyi. A 1043-at 2-3 naponta újra kellett indítgatnom, próbáltam gyári FW-vel és DD-WRT-vel is.
2013. márc. 4. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!