Youtube probléma?
Frissítsd a flash player-t a böngésződhöz.
Lehet operációs rendszer kodek probléma is.
ha a lejátszón a beállításokban be van pipálva a hardveres gyorsítás vedd ki a pipát.
Köszi a választ.
A flash playert frisítettem, de a csík megmaradt középen. Most frisítem a video dryvert.
Nem hiszem, ha a gépen minden rendben ott nincs hasonló probléma csak a böngészőben akkor nem hiszem.
Hardveres gyorsításnál nincs pipa???(jobb klikk a lejátszón majd settings (beállítások))
oprendszer?
Böngésző? (ha megpróbálod másikkal akkor kiderülhet hogy azzal van -e a gond.)
Egyes video formátumok lejátszásához az op.rendszernek szükségük van codec -ekre. lehet hibás a kodek. Én a K-lite codecpack -et használom a gépen és nem egyesével kodekeket. Sajnos nem tudom mi van a gépeden. Esetleg megpróbálhatod még, ha a videon a beállítások -nál a global settings -re klikkelsz akkor a delete all-ra klikkelsz és törli az összes adatot ami felgyűlt.
futtass ccleaaner-t vagy más takarító programot hogy kiürítsd a gyorsítótárakat és az ideiglenes fájlokat!
Ne csak a lejátszó beállításaiban, hanem a böngészőben is kapcsold ki a hardveres gyorsítást!
Ha sehogy nem jó akkor jöhet a videokártya driver frissítés, de nem hiszem hogy attól lenne!
Köszönöm a segítséget.
CCklinert futattam majd,
Videokártya drivert letöltöttem, és megjavult a rendszer.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget mégegyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!