Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Youtube probléma?

Tla kérdése:

Youtube probléma?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy amikor megnyitom a youtube honlapját elindítok egy videót, akkor a videót lejátszó képernyő felénél keletkezik egy zöld vonal és a videó képe is ott is ugyanúgy látszik. Miért lehet ez?

2013. febr. 28. 17:50
 1/4 csacsi2 ***** válasza:

Frissítsd a flash player-t a böngésződhöz.

Lehet operációs rendszer kodek probléma is.

ha a lejátszón a beállításokban be van pipálva a hardveres gyorsítás vedd ki a pipát.

2013. febr. 28. 18:46
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

A flash playert frisítettem, de a csík megmaradt középen. Most frisítem a video dryvert.

2013. febr. 28. 19:01
 3/4 csacsi2 ***** válasza:

Nem hiszem, ha a gépen minden rendben ott nincs hasonló probléma csak a böngészőben akkor nem hiszem.

Hardveres gyorsításnál nincs pipa???(jobb klikk a lejátszón majd settings (beállítások))

oprendszer?

Böngésző? (ha megpróbálod másikkal akkor kiderülhet hogy azzal van -e a gond.)

Egyes video formátumok lejátszásához az op.rendszernek szükségük van codec -ekre. lehet hibás a kodek. Én a K-lite codecpack -et használom a gépen és nem egyesével kodekeket. Sajnos nem tudom mi van a gépeden. Esetleg megpróbálhatod még, ha a videon a beállítások -nál a global settings -re klikkelsz akkor a delete all-ra klikkelsz és törli az összes adatot ami felgyűlt.

futtass ccleaaner-t vagy más takarító programot hogy kiürítsd a gyorsítótárakat és az ideiglenes fájlokat!

Ne csak a lejátszó beállításaiban, hanem a böngészőben is kapcsold ki a hardveres gyorsítást!

Ha sehogy nem jó akkor jöhet a videokártya driver frissítés, de nem hiszem hogy attól lenne!

2013. febr. 28. 19:15
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget.

CCklinert futattam majd,

Videokártya drivert letöltöttem, és megjavult a rendszer.

Nagyon szépen köszönöm a segítséget mégegyszer

2013. febr. 28. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!